תרד ואפונה עם בייקון
תרד ואפונה עם בייקון עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 310 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פתיתי פלפל, שמן זית, בייקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: לינגוויני עם אפונת חומוס ובייקון, Orzo עם אפונים חומוס, ו חומוס אפונה Sundal.
הוראות
להביא סיר 3 ליטר שלושה רבעים מלאים מים לרתיחה.
מוסיפים בייקון ומבשלים 2 דקות.
לנקז בייקון ולשטוף במים קרים. להתייבש ולחתוך לרוחב לחתיכות 1/4 אינץ'.
מבשלים בייקון במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום מתון, ערבוב, עד השחמה. השארת בייקון במחבת, כפית את כל אבל 1 כף שומן.
מוסיפים 2 כפות שמן, חומוס, פתיתי פלפל אדום למחבת ו סאוט) על חום גבוה, ערבוב מדי פעם, עד חומוס מתחיל חום, 3 עד 4 דקות. מערבבים בתרד ושום ומטגנים, ערבוב, עד תרד נבול. מתבלים במלח ופלפל וטפטוף בשמן כפות שנותר.