תרד ופטריות ממולאים בשר בקר עם רוטב יין Truffled
תרד ממולאים פטריות בשר טנדרלוין עם רוטב יין Truffled עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 458 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שאלוט, שמן זית, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 51%. נסו טנדרלוין בקר עם רוטב יין אדום, תרד מוקרם וצ'יפס Truffled, פילה בקר עם פטריות-רוטב יין אדום, ו פילה בקר ברוטב פטריות יין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים 1 כף שמן זית למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים בייקון; מבשלים 2 דקות, ערבוב מדי פעם.
להוסיף שאלוט; לבשל 2 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים פטריות; מבשלים 3 דקות, ערבוב מדי פעם. הגבר את החום לגובה בינוני.
להוסיף שום; לטגן 30 שניות. מערבבים ב 1/2 מלאי בשר כוס; לבשל עד הנוזל כמעט מתאדה, ערבוב מדי פעם (כ 8 דקות).
להוסיף תרד; לבשל 1 דקה או עד wilts תרד.
חותכים אופקית דרך מרכז הבשר, חיתוך, אבל לא דרך, בצד השני באמצעות סכין חדה; לפתוח שטוח, כפי שהיית ספר.
מניחים בשר בין 2 יריעות של פלסטיק לעטוף; פאונד לעובי אפילו 1/2 אינץ '(כ 13 אינץ ' מרובע) באמצעות פטיש בשר או מחבת כבדה קטנה.
בקר מברשת עם 1 1/2 כפיות שמן זית; מפזרים 3/4 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל.
מורחים תערובת פטריות באופן שווה על בשר בקר, משאיר גבול 1/2 אינץ ' סביב הקצוות.
מגלגלים בשר בקר, אופנת ג ' לי רול. מאובטח במרווחים של 2 אינץ ' עם חוט.
מברשת כל הצדדים של בשר באופן שווה עם הנותרים 1 כף שמן זית; מפזרים 1/2 כפית מלח 1/4 כפית פלפל.
מניחים בשר בקר על מחבת ג ' לי רול.
אופים ב 350 במשך 30 דקות. הגדל את טמפרטורת התנור ל-450 (אל תסיר בשר מהתנור); אופים 25 דקות נוספות או עד שמדחום רושם 12
בואו לעמוד 15 דקות; לחתוך את התבואה לתוך 12 פרוסות.
שלב הנותרים 2 1/2 כוסות מניית בשר, יין, טימין, ולהביא לרתיחה. מבשלים עד 1 כוס (כ 25 דקות). תשליך זרעי קורנית.
שלב 1/4 תערובת גביע וקמח בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף עד חלקה.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת מניות. מביאים לרתיחה; לבשל 1 דקה, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום, ומערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח, נשאר 1/4 כפית פלפל, חמאה ושמן כמהין.