פאי פקאן תפוחים הפוך
פאי פקאן הפוך עשוי להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 436 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון דרומי. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לכם ג'ינג'רוט, קליפות פאי, פקאן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 24%. מתכונים דומים: פאי פקאן תפוחים הפוך, פאי פקאן תפוחים הפוך, ו פאי תפוחים צ'אי הפוך עם פקאן קרמל.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מערבבים פקאנים, חמאה מומסת וסוכר חום בצלחת פאי 9 אינץ '(23 ס " מ).
הסר את פגז העוגה הראשון מן צלחת עוגת אלומיניום ולמקם על גבי תערובת פקאן.
חום 3 כפות (45 מ " ל) של חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים תפוחים ומבשלים, ערבוב במשך 2-3 דקות או עד רך. מערבבים בג ' ינג ' ר, קינמון וסוכר חום.
מסדרים את תערובת התפוח על גבי piecrust במחבת. נקודה עם חמאה. הדף את התערובת עם piecrust השני לאחר הסרת אותו מהמחבת לסכל אלומיניום. חליל הקצוות של piecrust ולחתוך כמה חריצים בחלק העליון כדי לאפשר קיטור לברוח.
אופים עוגה על המדף האמצעי של התנור שחומם מראש.
מניחים רדיד אלומיניום מתחת לצלחת העוגה במקרה מילוי בועות מעל.
אופים במשך 35-40 דקות או עד חום זהוב.
הסר מהתנור ומיד להפוך את העוגה על צלחת הגשה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 56 דולר לבקבוק.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"טיפה קטנה בארומה, ללבן הצעיר הזה יש המון עוצמה, המציע טעמים של ליים, אפרסק וצפחה בהתאמה למרקם משיי. זה מביך היום, צורך זמן לשלב. הטוב ביותר מ-2008 עד 2020. 1,500 מקרים שנעשו.- BS