תרד מוקרם וגזר לבן
תרד מוקרם גזר לבן עשוי להיות התוספת שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 189 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, חמאה, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו כרישה וגזר לבן: מוקצף או מוקרם, תרד בריא מוקרם: פחות שמנת, יותר תרד, בדיוק כמו טוב, ו תרד מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה ועמוקה, להמיס 2 כפות של החמאה בשמן.
מוסיפים את הגזר הלבן ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה, על 6 דקות.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד שהתרכך, על 2 דקות.
מוסיפים את המניה ואת הקורנית ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהגזר הלבן רך, כ-8 דקות.
בינתיים, למלא סיר גדול, עמוק עם 2 סנטימטרים של מים ולהביא לרתיחה.
מוסיף את התרד בחבילות גדולות ו blanch, ערבוב, רק עד נבול, על 10 שניות.
מתנקזים ומתקררים מתחת למים זורמים. לסחוט את התרד יבש גס לקצוץ אותו. מערבבים את התרד לתוך גזר לבן.
בסיר בינוני, להמיס את הנותרים 2 כפות חמאה לבשל על חום גבוה בינוני עד השחמה קלות, על 4 דקות.
מקציפים בקמח ומבשלים, מקציפים, במשך 1 דקה.
להקציף בחצי וחצי ואגוז מוסקט, מתבלים במלח ופלפל ומביאים את הרוטב לרתיחה, מטאטא עד מעובה, כ 2 דקות. מערבבים את הרוטב לתוך תרד גזר לבן ולהביא לרתיחה.