תרד מוקרם חלב שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שקדים חלב מוקרם תרד. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 41 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך קמח, שאלוט, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו תרד בריא מוקרם: פחות שמנת, יותר תרד, בדיוק כמו טוב, פודינג שקדים עם חלב שקדים (Biancomangiare), ו תרד מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לחמם 1 אינץ ' של מים.
הוסף את התרד על ידי קומץ; לאפשר לכל קומץ לנבול לפני הוספת יותר. כאשר התרד הוא נבול, לנקז אותו, הקשה על כמה שיותר מים ככל האפשר. תמחק את הסיר.
ממיסים 2 כפות של החמאה בסיר.
מוסיפים את שאלוט; מבשלים מעל חום מתון עד מתרכך. מערבבים בקמח ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את חלב השקדים ומבשלים עד עבה מאוד, מקציפים מדי פעם, 5 דקות. מערבבים את הגבינה והתרד. מתבלים במלח ופלפל. כפית לתבנית אפייה.
בקערה קטנה, להמיס את 2 כפות הנותרים של חמאה. מערבבים את panko ושקדים ומפזרים מעל תרד מוקרם.
אופים במשך 15 דקות, עד הזהב.