תרד מטבל בקערת לחם
ניתן להכין את המתכון מטבל תרד בקערת לחם בערך 15 דקות. זה הר ד ' אובר יש 213 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. הסופרבול יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. 1 אדם התרשם מתכון זה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם אורגנו, שמנת, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 46%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תרד ארטישוק לטבול בקערת לחם, תרד ארטישוק מטבל בקערת לחם, ו תרד וארטישוק טובלים בקערת לחם.
הוראות
בקערה גדולה שלבו שישה מרכיבים ראשונים. צמרמורת לפחות 1 שעה.
חותכים 1-1 / 2 אינץ'. פורסים את החלק העליון של הכיכר; מניחים בצד. חלול את החלק התחתון, משאיר קליפה עבה.
חותכים או קורעים את הפרוסה מראש הכיכר ואת הלחם מבפנים לחתיכות בגודל ביס.
ממלאים את הקליפה בטבילה; מונח על מגש גדול. מסדרים סביבו את נתחי הלחם והירקות ומגישים מיד.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לורן-פרייר לה קובי ברוט (בקבוק 3 ליטר - ירבעם). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -400 דולר.
![לורן-פרייר לה קובי ברוט (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)]()
לורן-פרייר לה קובי ברוט (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
היין מגיע ממיץ הענבים הטהור ביותר והוא לבדו מאפשר ללורן-פרייר לעצב את' לה קוב סיידה', שמפניה של עדינות רבה ורעננות יפה המתקבלת לאחר תהליך הזדקנות ארוך במרתפים שלנו.צבע זהב חיוור. בועות בסדר להאכיל מוס מתמשך. אף עדין עם רמזים של הדרים טריים ופרחים לבנים. מורכבות היין באה לידי ביטוי בתווים עוקבים כמו אפרסק גפן ותווי פירות לבנים. איזון מושלם בין רעננות לעדינות עם טעמים פירותיים נוכחים מאוד בגימור.יין טרי וטהור זה מושלם לסוויטריטיף. הדרים ופירות לבנים שלה ואת האיזון המדהים שלה נתמך על ידי תסיסה עדינה, להפוך אותו ליווי אידיאלי עופות ודגים הטובים ביותר.