תרד ערמומי, פטריות ופפיונים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תרד ערמומי, 'shrooms ו Bowties. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 1427 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 54 גרם שומן. אם יש לכם אנשובי, גבינת פרמז'ן, פתיתי פלפל נדיבים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 83%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מאפינס שוקולד צ'יפס תרד ערמומי, מיני מאק ופטריות, ו פטריות כבושות מהירות.
הוראות
בסיר גדול, להביא מים מומלחים לרתיחה. לבשל את הפסטה אל דנטה.
בעוד הפסטה מבשלת, מחממים מעט שמן זית במחבת גדולה עם צדדים. אני משתמש allclad 4 qt. סוסייה.
מוסיפים את הפטריות ומתבלים עם פתיתי פלפל אדום ומלח ופלפל. מבשלים לאט, ללא הפרעה, עד הפטריות נתנו את הנוזל שלהם מחדש את זה-כ 10 דקות.
מוסיפים את השום ומערבבים ומבשלים בקצרה. לדחוף את הפטריות הצידה, להוסיף את החמאה ואת אנשובי למרכז המחבת ולבשל ולרסק את הדגים לתוך החמאה. עכשיו מערבבים את הפטריות בחזרה.
יש לקוות, הפסטה מוכנה עכשיו, כך לנקז אותו לתוך מסננת, ולהוסיף אותו למחבת עם פטריות אנשובי. מערבבים אותו, ואז מוסיפים את כל התרד וזורקים לבשל. החום של הפסטה יהיה לנבול / לבשל את התרד.
אני אוהב להגיש את זה בקערה גדולה ורדודה.
טפטוף כמה כפות שמן זית לתוך הקערה.
מערבבים את הפסטה, תרד, פטריות לערבב היטב ולהוסיף מי פסטה לפי הצורך כדי לעשות את זה קצת עסיסי.
מניחים בקערה הגשה. למעלה עם צנוברים, פירורי לחם, פרמזיאן וגרידת לימון.