תרד קטלאנית חמוץ מתוק
תרד קטלאנית חמוץ מתוק יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 99 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. אם יש לך תרד תינוק, שמן canolan, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מוקפץ תרד קטלאני, ספרדית שרימפס שום & תרד בסגנון קטלאנית, ו סלט תרד חמוץ מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, מחממים 2 כפיות של שמן קנולה.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על אש נמוכה עד מתרכך, על 3 דקות.
מוסיפים את החומץ ואת קורנית sprig ולהביא לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה עד חומץ מופחת 2 כפות, על 20 דקות. זרוק את קורנית sprig ומערבבים את הדבש לתוך החומץ.
במחבת קטנה, טוסט צנוברים הנותרים 1 כפית שמן קנולה על חום מתון, ערבוב כל הזמן, עד הזהב, על 5 דקות.
להעביר את צנוברים לצלחת ולתת מגניב.
ממלאים סיר מרק עם 1/2 אינץ ' של מים ומביאים לרתיחה.
מוסיף את התרד בחופן, ערבוב עד נבול. כאשר התרד הוא נבול, להעביר למסננת ולסחוט את המים העודפים. תמחק את הסיר.
מחממים את שמן הזית בסיר ומוסיפים את התרד. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, ערבוב, עד מחומם דרך, כ 5 דקות.
מעבירים את התרד למגש ומקשטים עם דומדמניות וצנוברים קלויים.
טפטוף סירופ חומץ שרי על גבי ומגישים מיד.