תרמידור פירות ים
מתכון זה מ טעם הבית דורש מיץ לימון, פילה מחוספס תפוזים, גבינת פרמזן ותערובת מרק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון לובסטר תרמידור, סול תרמידור, ו סול תרמידור.
הוראות
בסיר גדול, מטגנים בצל ב 1 כף חמאה עד למכרז.
מערבבים תערובת מרק וקמח; מערבבים לבצל עד לקבלת תערובת אחידה. מקציפים בהדרגה חלב. מערבבים יין או מרק ומיץ לימון. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה.
מוסיפים בקלה; מבשלים 1-1 / 2 דקות. מוסיפים שרימפס; לבשל 1 דקה יותר או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג שרימפס להפוך ורוד.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה גבינת מוצרלה ופטרוזיליה עד שהגבינה נמסה.
מעבירים לתבנית אפייה של 3 כוסות המצופה בתרסיס בישול. ממיסים את יתרת החמאה; זורקים עם פירורי לחם וגבינת פרמזן.
מפזרים מעל תערובת פירות ים. לצלות 4-6 אינץ'. מהאש למשך 3 דקות או עד שהציפוי מזהיב.