מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 53 שעות. נסו הודו צלוי בעשב עם רוטב סיידר תפוחים, טורקיה Spice-Brined עם רוטב פאן סיידר, ו הודו מצופה ברוזמרין ברקת ברוטב מחבת (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: חוט הקצב
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
1
שלב את כל החומרים עבור מלח במיכל גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
2
מוסיפים את טורקיה ולתת לו מלח במקרר במשך 2 עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
1
הסר את ההודו מן המלח בלילה שלפני הקלייה וללטף אותו יבש לחלוטין עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
מערבבים את הרוזמרין, מרווה, וחמאה עבור קרום העשב בקערה קטנה. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח כשר. לעבוד את החמאה מתחת לעור של טורקיה ולעסות אותו לתוך השדיים והרגליים. לעסות את החמאה בצד החיצוני של העור גם כן. לקשור את הרגליים יחד על השד כך שהם יגנו עליו במהלך הבישול ולעזור לשמור אותו לח ועסיסי.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שים את הבצל, גזר, סלרי, שום, תפוחים, עלי דפנה, מקל קינמון ותימין במחבת צלייה ומתבלים במלח. מסדרים את טורקיה על גבי הירקות ו בקירור לילה חשוף! כן, בדיוק, "חשיפה". זה יעזור לעור להתייבש ולהיות ממש חום ופריך. ודא כי אין מזון גולמי ליד טורקיה במקרר. לאחר קירור לילה, טורקיה מוכנה להיכנס לתנור.
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
שים 2 כוסות ציר עוף ו 1 כוס סיידר תפוחים בתחתית המחבת צלייה. צולים את ההודו בתנור שחומם מראש עד שהעור מקבל ממש נחמד וחום, כ -40 דקות. מנמיכים את חום התנור ל 350 מעלות F למשך שארית זמן הבישול. למרוח את ההודו כל 30 דקות בערך ולהוסיף מלאי נוסף למחבת הצלייה, במידת הצורך. מבשלים כ -17 דקות לכל קילו. ברגע שהוא מגיע לצבע הנכון, אוהל טורקיה עם רדיד אלומיניום כדי למנוע ממנו מקבל כהה מדי.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
סיידר תפוחים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
כרוב סגול, פרוס דק
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
הסר את ההודו מהתנור כאשר מדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של טורקיה רושם 160 מעלות F. ודא כי המדחום אינו נוגע בעצם בעת ביצוע הקריאה. כאשר טורקיה הגיעה לטמפרטורה הנכונה, להסיר אותו מחבת הצלייה ללוח חיתוך ולתת לו לנוח לפחות 30 דקות. כיסוי רופף עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
קרש חיתוך
כרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשום
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
מסננים את כל הירקות על קערה כדי להפריד אותם מן המניה / תערובת. זרוק את הירקות. להוריד את השומן ולהוסיף אותו למחבת הצלייה. זה השומן של רביכה.
שים את המחבת צלייה מעל 2 מבערים מעל חום נמוך להקציף בקמח. מבשלים עד התערובת נראית כמו חול רטוב, על 4 עד 5 דקות. לאט לאט לטאטא סיידר תפוחים 1 כוס הנותרים,הנותרים ציר עוף תערובת/סיידר. מבשלים עד התערובת התעבה והגיע עקביות רוטב. לטעום ולהתאים את התיבול.