תרנגול הודו צלוי פשוט
תרנגול הודו צלוי פשוט עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 618 קלוריות, 84 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, חמאה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מתכונים דומים: הודו צלוי פשוט עם רוטב הודו עשיר, הודו צלוי פשוט, ו תרנגול הודו צלוי פשוט.
הוראות
מחממים תנור ל 232°. הגדר מתלה בתוך מחבת largeroasting.
יוצקים 4 כוסות מים למחבת. טטרקי יבש עם מגבות נייר. קיפול קצוות של ציפור מתחת לכנף. אם טורקיה אינה גרגר, לשפשף את הציפור פנימהבחוץ עם מלח. עונה מבפנים ומבחוץ עםpepper ולמקם על rack במחבת.
מניחים אוניון וסלרי בחלל. לשפשף 3 כפות חמאה הפוך. תרנגול הודו צלוי, חשוף, במשך 30 דקות.
בינתיים, מערבבים הנותרים 3 כפות חמאה, soysauce, ו מירין (או תחליף חנות - רוטב boughtteriyaki עבור רוטב סויה ומירין) ב smallsaucepan מעל חום בינוני עד מומסותסשן.
הוסף רוזמרין. כיסוי; לשמור על זיגוג חם מעל החום הנמוך ביותר.
להפחית את התנור ל 325°f. Baste טורקיה עם panjuices; להוסיף יותר מים במידת הצורך לתחזק לפחות 1/4 " נוזלי במחבת. צלוי במשך 30 דקות;למרוח עם מיצי פאן.
המשך צליית טורקיה,צליה עם panjuices ו צחצוח עם זיגוג כל 30 דקות,ו tenting עם רדיד אם הופך כהה מדי, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס החלק intothickest של הירך מבלי לגעת boneregisters 165°f (מיצים צריכים לרוץ ברור כאשר thermometer מוסר), על 2 3/4 שעות בסך הכל.
תעביר את תרנגול ההודו למגש. אוהל עם רדיד; תן לנוח 1 שעה לפני גילוף.