תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל תרנגולות בגריל בסגנון טנדור או תרנגולות קורניש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1056 קלוריות, 84 גרם חלבון ו 69 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, תרנגולות משחק קורניש, יוגורטוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח, לימונדה וקרח אוכמניות. כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו תרנגולות קורניש בסגנון אדובו, עוף צלוי בסגנון מרוקאי עם ירקות, ו תרנגולות קורניש בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
באמצעות מספריים מטבח חדים, להסיר את הגב מן התרנגולות קורניש.
מרכיבים שתצטרך
תרנגולות קורניש
2
לקלף את העור של תרנגולות, ולאחר מכן באמצעות סכין חדה, לעשות חתכים עמוקים במרווחים 1 אינץ ' בכל רחבי הבשר
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
3
שכב תרנגולת עם שדיים כלפי מעלה. לחץ בחוזקה על מרכז השדיים עד סדקים עצם הבריח והם שוכבים שטוחים. מסדרים את הרגליים כך שהם מצביעים כלפי מעלה לכיוון החלק העליון של השד. השתמש בשני שיפודי מתכת או עץ ארוכים כדי לאבטח את הרגליים ואת השדיים במקום.
מערבבים כמון, פפריקה, כוסברה, כורכום, קאיין, achiote, שום, זנגביל, יוגורט, מיץ לימון, ומלח בקערה גדולה ו whisk לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כורכום
נוזל-אונקיות מים טריים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1/4 כוס יוגורט תות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
יוצקים מרינדה בכל רחבי תרנגולות קורניש, באמצעות ידיים כדי מעיל כל משטח. מכסה באופן רופף ומקרר. מקררים ומאפשרים להשרות לפחות 4 שעות ועד 8, מסתובבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
תרנגולות קורניש
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
7
להצית starter ארובה גדול מלא פחם ולאפשר לשרוף עד כל הגחלים מוצתים.
8
מורחים גחלים באופן שווה תחת צד אחד של הגריל ולהגדיר גרגר גריל במקום. מכסים ומאפשרים לחמם מראש במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
סורג גריל מברשת נקי.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
לנגב מרינדה עודף של תרנגולות ואז למקם בצד בשרי ישירות מעל הגחלים. מכסים חלקית ומאפשרים לבשל עד חרוך עמוק בצד הראשון, 7 עד 10 דקות. הפוך ולהמשיך לבשל עד תרנגולות לרשום 63° בחלק העבה ביותר של השד ו 165 עד170 ברגליים, כ 5 דקות יותר (עבור תרנגולות גדולות יותר, להעביר לצד קריר יותר של גריל, כיסוי, ולהמשיך לבשל עד הטמפרטורה הרצויה הוא הגיע).
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
11
הסר תרנגולות ללוח חיתוך גדול, אוהל רופף עם נייר, ולאפשר לנוח במשך חמש דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
12
הסר שיפודים באמצעות סכין כבד או סכין קצבים, לקצוץ כל תרנגולת לתוך 8 חתיכות בגודל המשרתים.
ציוד שתשתמש בו
קליבר
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
רול פירות צהוב אחד
13
מגישים מיד עם בצל, כוסברה, פלחי לימון, ונאן טרי.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריז
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק