תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל תרנגולות בגריל בסגנון טנדור או תרנגולות קורניש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1056 קלוריות, 84 גרם חלבון ו 69 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, תרנגולות משחק קורניש, יוגורטוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח, לימונדה וקרח אוכמניות. כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו תרנגולות קורניש בסגנון אדובו, עוף צלוי בסגנון מרוקאי עם ירקות, ו תרנגולות קורניש בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
באמצעות מספריים מטבח חדים, להסיר את הגב מן התרנגולות קורניש.
מרכיבים שתצטרך
תרנגולות קורניש
2
לקלף את העור של תרנגולות, ולאחר מכן באמצעות סכין חדה, לעשות חתכים עמוקים במרווחים 1 אינץ ' בכל רחבי הבשר
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
3
שכב תרנגולת עם שדיים כלפי מעלה. לחץ בחוזקה על מרכז השדיים עד סדקים עצם הבריח והם שוכבים שטוחים. מסדרים את הרגליים כך שהם מצביעים כלפי מעלה לכיוון החלק העליון של השד. השתמש בשני שיפודי מתכת או עץ ארוכים כדי לאבטח את הרגליים ואת השדיים במקום.
יוצקים מרינדה בכל רחבי תרנגולות קורניש, באמצעות ידיים כדי מעיל כל משטח. מכסה באופן רופף ומקרר. מקררים ומאפשרים להשרות לפחות 4 שעות ועד 8, מסתובבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
תרנגולות קורניש
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
7
להצית starter ארובה גדול מלא פחם ולאפשר לשרוף עד כל הגחלים מוצתים.
8
מורחים גחלים באופן שווה תחת צד אחד של הגריל ולהגדיר גרגר גריל במקום. מכסים ומאפשרים לחמם מראש במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
9
סורג גריל מברשת נקי.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
10
לנגב מרינדה עודף של תרנגולות ואז למקם בצד בשרי ישירות מעל הגחלים. מכסים חלקית ומאפשרים לבשל עד חרוך עמוק בצד הראשון, 7 עד 10 דקות. הפוך ולהמשיך לבשל עד תרנגולות לרשום 63° בחלק העבה ביותר של השד ו 165 עד170 ברגליים, כ 5 דקות יותר (עבור תרנגולות גדולות יותר, להעביר לצד קריר יותר של גריל, כיסוי, ולהמשיך לבשל עד הטמפרטורה הרצויה הוא הגיע).
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
11
הסר תרנגולות ללוח חיתוך גדול, אוהל רופף עם נייר, ולאפשר לנוח במשך חמש דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
שרימפס מוקפץ
12
הסר שיפודים באמצעות סכין כבד או סכין קצבים, לקצוץ כל תרנגולת לתוך 8 חתיכות בגודל המשרתים.