תרנגולות קורניש ממולאות בקוסקוס
תרנגולות קורניש ממולאות קוסקוס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 791 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שקדים חתוכים, משמשים, קינמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תרנגולות קורניש בקארי עם כוסברה קוקוס קוסקוס, יום ראשון ארוחת ערב: תרנגולות קורניש Butterflied עם שקדים קוסקוס, ו תרנגולות קורניש ממולאות.
הוראות
טוסט האגוזים בתנור עד חום זהוב, 5 עד 10 דקות.
בסיר קטן, להביא את המרק, משמשים, ו 1/4 כפית מלח כדי להתבשל על חום גבוה בינוני.
הסר מהחום ומערבבים בקוסקוס. לכסות ולתת לשבת במשך 5 דקות. קצפת עם מזלג.
מוסיפים את השקדים, 1/2 כף החמאה, 1 1/2 כפיות הדבש, הקינמון, ו 1/8 כפית כל מלח ופלפל.
ממלאים את חללי התרנגולות בתערובת הקוסקוס. לסובב את הכנפיים של התרנגולות מאחורי גבם, אם אתה רוצה, לקשור את הרגליים יחד.
שים את התרנגולות, חזה למעלה, במחבת קלייה קטנה. מעיל התרנגולות עם שמן; מפזרים 1/8 כפית כל מלח ופלפל. נקודה עם הנותרים 1 כף חמאה.
צולים את התרנגולות ל-25 דקות. למרוח אותם עם מיצי פאן טפטוף עם הנותרים 1 כפית דבש. המשיכו לצלות עד הרגע, 10 עד 15 דקות יותר.
כאשר התרנגולות נעשות, להעביר אותם לצלחת ולהשאיר לנוח במקום חם במשך כ 5 דקות. כפית את השומן מהמחבת הצלייה ולהוסיף את המים למיצים. מבשלים מעל חום מתון, מגרד את תחתית המחבת כדי לעקור כל סיביות חומות, עד מופחת 1/4 כוס, על 3 דקות.
מוסיפים קמצוץ כל מלח ופלפל.
חותכים את התרנגולות לשניים ומגישים עם המילוי ומיצי פאן.
המלצת יין: מאכל אקזוטי זה דורש יין אקזוטי באותה מידה, כמו סמילון אוסטרלי טעים, לבן לא יבש מדי עם רמזים של מנדרינה ושקדים.