קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

תרנגולות קורניש ממולאות בקוסקוס

תרנגולות קורניש ממולאות בקוסקוס
תרנגולות קורניש ממולאות קוסקוס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 791 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שקדים חתוכים, משמשים, קינמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תרנגולות קורניש בקארי עם כוסברה קוקוס קוסקוס, יום ראשון ארוחת ערב: תרנגולות קורניש Butterflied עם שקדים קוסקוס, ו תרנגולות קורניש ממולאות.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
טוסט האגוזים בתנור עד חום זהוב, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
הסר. להעלות את החום ל 42
4
בסיר קטן, להביא את המרק, משמשים, ו 1/4 כפית מלח כדי להתבשל על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
הסר מהחום ומערבבים בקוסקוס. לכסות ולתת לשבת במשך 5 דקות. קצפת עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
6
מוסיפים את השקדים, 1/2 כף החמאה, 1 1/2 כפיות הדבש, הקינמון, ו 1/8 כפית כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
7
ממלאים את חללי התרנגולות בתערובת הקוסקוס. לסובב את הכנפיים של התרנגולות מאחורי גבם, אם אתה רוצה, לקשור את הרגליים יחד.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
8
שים את התרנגולות, חזה למעלה, במחבת קלייה קטנה. מעיל התרנגולות עם שמן; מפזרים 1/8 כפית כל מלח ופלפל. נקודה עם הנותרים 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
9
צולים את התרנגולות ל-25 דקות. למרוח אותם עם מיצי פאן טפטוף עם הנותרים 1 כפית דבש. המשיכו לצלות עד הרגע, 10 עד 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
כאשר התרנגולות נעשות, להעביר אותם לצלחת ולהשאיר לנוח במקום חם במשך כ 5 דקות. כפית את השומן מהמחבת הצלייה ולהוסיף את המים למיצים. מבשלים מעל חום מתון, מגרד את תחתית המחבת כדי לעקור כל סיביות חומות, עד מופחת 1/4 כוס, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
11
מוסיפים קמצוץ כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
12
חותכים את התרנגולות לשניים ומגישים עם המילוי ומיצי פאן.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
המלצת יין: מאכל אקזוטי זה דורש יין אקזוטי באותה מידה, כמו סמילון אוסטרלי טעים, לבן לא יבש מדי עם רמזים של מנדרינה ושקדים.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינהמנדרינה
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)