תרנגולות קורניש עם רימון ולימון
תרנגולות קורניש עם רימון ולימון הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 1534 קלוריות, 102 גרם חלבון ו 114 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שמן זית, כוסברה טחון, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם זיגוג לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: תרנגולות קורניות מזוגגות רימונים, תרנגולות קורניש עם רימון-מולסה זיגוג, ו תרנגולות משחק קורניש עם מולסה רימון.
הוראות
מערבבים את השמן, גרידת לימון ו 1/2 כפית של אבקת צ ' ילה בקערה קטנה. שים 2 תרנגולות קורניש בכל אחד 2 שקיות פלסטיק resealable גדול.
מוסיפים מחצית המרינדה לכל שקית, לאטום את השקיות ולשפשף את המרינדה על כל התרנגולות. מקררים בין לילה.
מורחים את הצנוברים על תבנית אפייה וטוסט במשך 3 עד 4 דקות, או עד צנוברים הם משחימים קלות.
להעלות את טמפרטורת התנור ל 37
הסר את התרנגולות מן השקיות, גירוד את כל המרינדה עודף; לשפוך את המרינדה לתוך קערה. מתבלים את התרנגולות מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל שחור.
חום 1 כף של המרינדה במחבת כבדה.
מוסיפים 2 מהתרנגולות ומבשלים מעל חום גבוה, הופכים פעם אחת, עד לזהב ופריך, כ -3 דקות לכל צד.
להעביר את התרנגולות למחבת צלייה גדולה, צד השד למעלה. חזור עם 1 כף יותר של המרינדה ואת התרנגולות הנותרות; הגדר את המחבת בצד.
צולים את התרנגולות במשך כ 50 דקות, או עד המיצים לרוץ ברור כאשר הירכיים הם פירסינג עם סכין.
להעביר את התרנגולות למגש ולתת לנוח במשך 15 דקות.
יוצקים את מיצי המחבת לתוך קערה ולרפרף את השומן.
יוצקים את כל אבל 2 כפות של השומן מן המחבת ולהגדיר אותו על חום גבוה בינוני.
מוסיפים את הבצל, שום וג ' ינג ' ר ומבשלים רק עד מתרכך, על 2 דקות.
מוסיפים את זרעי הרימון, מיץ לימון, צנוברים, כמון, כוסברה, קאיין ואת הנותרים 1/2 כפית של אבקת צ ' ילה. לבשל, מגרד את כל חתיכות משחי, עד הנוזל הוא התאדה כמעט, על 2 דקות.
מוסיפים את ציר העוף והדבש ומביאים לרתיחה. לבשל עד מופחת 3/4 כוס, על 12 דקות.
מוסיף את מיצי פאן שמורים.
להעביר את התרנגולות לצלחות, כפית את הרוטב על גבי ומגישים.