תרנגולות קורניש קלויות עם זיגוג דובדבן-Port
תרנגולות קורניש קלויות עם זיגוג דובדבן-נמל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 852 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא ג'ינג'ר, פורט, תרנגולות קורניש, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: תרנגולות קורניש ברוטב פורט-שרי, עוף צלוי עם רוטב חמוציות, ו תרנגולות קורניש עם רימון-מולסה זיגוג.
הוראות
מניחים מתלה תיל על תבנית אפייה; מתלה מעיל עם ספריי בישול.
לשלב שימורים, נמל, זנגביל, חומץ, ו 1/4 כפית מלח בסיר קטן. מביאים לרתיחה; לבשל 9 דקות או עד מעט מעובה, ערבוב מדי פעם.
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מתרנגולות. לשטוף תרנגולות עם מים קרים; טפיחה יבשה.
הסר את העור; לקצץ עודף שומן. עבודה עם תרנגולת 1 בכל פעם, לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם חוט. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב בחזרה; טאק תחת תרנגולת.
מפזרים באופן שווה עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור טחון טרי. הגדר על מתלה חוט על תבנית אפייה.
אופים ב 400 במשך 15 דקות.
מברשת תרנגולות עם תערובת דובדבן; אופים 40 דקות או עד מדחום מוכנס בחלק הבשרני של רשם הירך 165, צחצוח בתערובת דובדבן כל 10 דקות.
הסר חוט; חצץ תרנגולות בחצי אורך.