"תשוקת שוקולד מעל הראש"
תשוקת שוקולד "מוגזמת" עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים המתאבנים שלך. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 869 קלוריות. אם יש לך תמצית vanillan, מים, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -39 דקות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא משהו. נסו קערת שוקולד פסיון, עוגת פסיפלורה שוקולד, ו שוקולד מריר פסיפלורה s ' mores (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים תערובת עוגה, 1/2 כוס שמן, 1 1/3 כוסות מים, ו 3 ביצים במהירות נמוכה עם מיקסר חשמלי 1 דקה, גירוד קערה כל הזמן.
יוצקים את הבלילה לתוך 2 (9 אינץ') עגולים cakepans מצופה תרסיס בישול בטעם חמאה.
אופים ב 350 במשך 28 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות 10 דקות.
הסר מן המחבתות, מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
מערבבים יחד בראוני לערבב, הנותרים 1/2 כוס שמן, 2 ביצים, ו 3 כפות מים בקערה בינונית עד מעורבב היטב.
מורחים ב 9 אינץ ' עגול cakepan מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 35 דקות. מגניב לחלוטין במחבת; להפעיל סכין סביב מחבת כדי לשחרר.
אופים עוגיות על פי הוראות החבילה ב 350 במשך 10 דקות. (עוגיות יהיו רכות.) עוגיות מגניב על תבנית אפייה 2 דקות לפני הסרת גיליון אפייה.
הסר עוגיות כדי חוט מתלים; מגניב לחלוטין.
מערבבים יחד קמח 1 כף קקאו. לשפשף התקצרות ו 1/3 כוס סוכר יחד בקערה בינונית עם גב של כף עץ עד מעורבב. בהדרגה להוסיף חלב, וניל, ותערובת קמח, פועם עד חלקה.
יוצקים לתוך cakepan עגול 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מערבבים יחד 1/2 כוס סוכר חום ונותר 2 כפות קקאו עד מעורבב; מפזרים מעל הבלילה. בזהירות לשפוך מים רותחים על תערובת סוכר. (אל תערבבי.)
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד העליון נראה מעובה ולהגדיר. עוגת פודינג מגניבה לגמרי במחבת.
יש לשטוף תותים, ולייבש אותם.
מניחים 1 כוס שוקולד פירורים בקערה קטנה. מיקרוגל ב 1 דקה גבוהה; מערבבים עד חלקה. בזהירות לטבול תותים בשוקולד כדי מעיל.
מניחים על צלחת גדולה מכוסה בנייר שעווה. תירגע עד שהשוקולד יהיה מוצק.
מניחים שכבת בראוני על צלחת הגשה. לשחרר קצוות של עוגת פודינג עם מרית גמישה צרה, ולהפוך על גבי שכבת בראוני. (אל תדאגו אם שכבת עוגת פודינג לא יוצאת מחבת בחתיכה אחת. בזהירות במקום חתיכות יחד בשכבה 1 על גבי שכבת בראוני. כאשר העוגה מורכבת, שכבה זו דומה לציפוי בין השכבות.)
מניחים שכבת עוגה 1 על שכבת עוגת פודינג; לחץ בעדינות. מורחים שכבת עוגה דק עם ציפוי.
מניחים על 5 עוגיות בשכבה אחת על ציפוי. מורחים דק תחתית של עוגיות שנותרו עם ציפוי.
מניחים עוגיות, צד חלבי למטה, על גבי אחד את השני בשכבות אפילו. (אל תאפשר לעוגיות להרחיב מעבר לקצוות של שכבת העוגה. גזוז עוגיות עם מספריים במידת הצורך, כך שהם לא להאריך מעבר קצוות.)
מורחים שכבת עוגיות העליון עם כ 1/2 כוס זיגוג (אתה צריך קצת יותר מ 1 פחית של ציפוי שמאל).
מניחים את שכבת העוגה שנותרה על פני ציפוי, לחיצה למטה בעדינות. החלק העליון הכפור דק של שכבת עוגה וצדדים של כל השכבות עם הנותרים ציפוי.
מפזרים שאריות שוקולד על עוגה. כיסוי וצינה לפחות 2 שעות.
לפני ההגשה, לנפות אבקת סוכר מעל פירורים. מסדרים תותים מצופים שוקולד על גבי עוגה.
מגישים עם רוטב תות, אם תרצה. חנות עוגה במקרר.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו Pillsbury מוכן-
אופים עוגיות שוקולד צ ' יפס, בטי קרוקר סופר
מיקס, אגוז קרוקר אגוז בראוני עליון
מערבבים, וציפוי שוקולד שמנת בטי קרוקר. אם אתה משתמש מותג אחר של בראוני לערבב, לעשות בראוניז על ידי כיוונים "fudgelike" ואופים על פי פעמים וטמפרטורות עבור מחבת מרובע 9 אינץ'.
טיפ: עוגה, שכבת בראוני, עוגיות ורוטב תות ניתן לעשות קדימה. העוגה שהורכבה שומרת היטב במשך כמה ימים, עדיף אם לילה קר.
* אתה יכול להשתמש עוגיות תוצרת בית. רק להפחית את זמן האפייה מעט כך עוגיות יהיו רכות. עוגיות צריך להיות על 2 1/4 אינץ ' בקוטר.