כאן נכנס עיקרון חשוב בתורת הבישול שנקרא mis en place. עיקרון Mis en place הוא טריק של שפים – זו הכנה של כל המרכיבים, שטופים וחתוכים מראש, לפני שמתחילים בבישול, מה שהופך את הכנת הארוחה לקלה עוד יותר.
כאן תמצאו מספר מתכונים מהירים וקלים שמתאימים במיוחד לימים שבהם אתם מרגישים שאתם רודפים אחרי השעון. בין אם נתקעתם בפקקים, התעכבתם בפגישות או פשוט איבדתם את תחושת הזמן, הם יכולים להיות חבל הצלה של ממש. ממנות פסטה ועד דגים וסלטים, אנו בטוחים שתמצאו כאן שפע של רעיונות טעימים במיוחד. גם אם אינכם לחוצים בזמן, המתכונים האלה הם תמיד אופציה מצוינת.