קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות57
מגזין

Escarole Calzone: Calzone di Ricotta e Escarola

Escarole Calzone: Calzone di Ricotta e Escarola
Escarole Calzone: Calzone di Ricottan E Escarola עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 967 קלוריות. אם יש לך צלפים מאוד, ריקוטה, אנשובי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. , שהוא מוצק. נסו Escarole Calzone: Calzone di Ricottan E Escarola, תרד וריקוטה קלצונה, ו Calzone (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הבצק: מניחים את היין, המים, ושמרים בקערה גדולה ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים את הדבש, המלח ושמן הזית ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
מוסיפים 1 כוס קמח ומערבבים עם כף עץ עד שהוא הופך לבלילה רופפת.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
מוסיפים 2 כוסות קמח יותר ומערבבים עם הכף לעוד 2 עד 3 דקות, כדי לשלב כמה שיותר קמח ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
5
הביאו את הבצק יחד עם הידיים והפכו אותו על משטח מקומח או שיש. ללוש במשך כ 6 עד 8 דקות, עד שעשית בצק מוצק, חלק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
6
מניחים אותו בקערה נקייה ומשומנת קלות ומכסים אותו במגבת.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
תן לו לעלות בחלק החם ביותר של המטבח במשך 45 דקות.
8
חותכים את הבצק ל 4 חתיכות שוות ללוש אותו לתוך סיבובים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
9
תן לנוח 15 דקות.
10
עבור המילוי: להביא 3 ליטרים של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
11
הסר עלים מראש אסקרול ושטוף את כל החול והלכלוך. זרוק את העלים לתוך המים הרותחים ומבשלים עד מכרז, על 8 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
12
הסר, לנקז ולאפשר להתקרר. ערם את העלים, לחתוך אותם לרצועות עבים 1 אינץ', ולהניח בצד. במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים שמן על חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מוסיפים שום ומבשלים 2 עד 3 דקות, עד חום זהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
14
מוסיף את הצלפים, אנשובי, זיתים, דומדמניות וצנוברים ומבשלים 2 עד 3 דקות, עד השום הוא חום זהוב כהה.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
דומדמניותדומדמניות
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
15
מוסיפים את escarole ומערבבים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
16
הסר מהחום ולאפשר להתקרר. מערבבים בעדינות ריקוטה תערובת העונה עם מלח ופלפל שחור. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לפי עוגהלפי עוגה
17
מחממים תנור ל 425 מעלות F ומניחים אבן פיצה נקייה בתנור לחימום מראש.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
18
אבק משטח עבודה נקי בקלילות עם קמח. קח את הראשון של 4 סיבובים של בצק ו לשטח אותו עם האצבעות וכפות הידיים עד שהוא על 1/8 עד 1/4 אינץ 'עבה בצורת אליפסה, ועל 10 אינץ' לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
19
מניחים אחד 1/4 של תערובת escarole בחלק העליון של מרכז הבצק התגלגל. מקפלים את הבצק כדי ליצור חצי ירח, ולאחר מכן לאטום את הקצוות. חזור על תהליך זה עם 3 החלקים האחרים.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
20
מניחים כל חתיכה על האבן בתנור ומבשלים 15 עד 18 דקות עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
21
מוציאים מהתנור ומגישים. מנה זו מוגשת לעתים קרובות בטמפרטורת החדר, אבל ניתן לאכול טרי מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

מרכיבים

4(חוֹרֶף)צלפים קטנים מאוד, שטפו 3 פעמים במים סחוטיםצלפים קטנים מאוד, שטפו 3 פעמים במים סחוטים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדומדמניות מיובשותדומדמניות מיובשות1ראש גדולescarole, על 1 1/4 ל 1/2 קילוescarole, על 1 1/4 ל 1/2 קילו8286 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקריקוטה טרייהריקוטה טרייה43אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שמרים טרייםשמרים טריים4ציפורןשום, פרוס דקשום, פרוס דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה4(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקGaeta זיתים, מגולען אך נותר שלםGaeta זיתים, מגולען אך נותר שלם596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין אדום או לבן בהיר, כגון פיאנו דל אבלינויין אדום או לבן בהיר, כגון פיאנו דל אבלינו11 קילו קישואים,(צינור גדול)(צינור גדול)4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפלמלח ופלפל4אנשובי מלוח, טחון דקאנשובי מלוח, טחון דק1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמיםמים חמים