Escarole Calzone: Calzone di Ricottan E Escarola עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 967 קלוריות. אם יש לך צלפים מאוד, ריקוטה, אנשובי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. , שהוא מוצק. נסו Escarole Calzone: Calzone di Ricottan E Escarola, תרד וריקוטה קלצונה, ו Calzone (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את הבצק: מניחים את היין, המים, ושמרים בקערה גדולה ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים את הדבש, המלח ושמן הזית ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(צינור גדול)
3
מוסיפים 1 כוס קמח ומערבבים עם כף עץ עד שהוא הופך לבלילה רופפת.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
מוסיפים 2 כוסות קמח יותר ומערבבים עם הכף לעוד 2 עד 3 דקות, כדי לשלב כמה שיותר קמח ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
5
הביאו את הבצק יחד עם הידיים והפכו אותו על משטח מקומח או שיש. ללוש במשך כ 6 עד 8 דקות, עד שעשית בצק מוצק, חלק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
6
מניחים אותו בקערה נקייה ומשומנת קלות ומכסים אותו במגבת.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
תן לו לעלות בחלק החם ביותר של המטבח במשך 45 דקות.
8
חותכים את הבצק ל 4 חתיכות שוות ללוש אותו לתוך סיבובים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
9
תן לנוח 15 דקות.
10
עבור המילוי: להביא 3 ליטרים של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
11
הסר עלים מראש אסקרול ושטוף את כל החול והלכלוך. זרוק את העלים לתוך המים הרותחים ומבשלים עד מכרז, על 8 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אסקרול
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
12
הסר, לנקז ולאפשר להתקרר. ערם את העלים, לחתוך אותם לרצועות עבים 1 אינץ', ולהניח בצד. במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים שמן על חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מוסיפים שום ומבשלים 2 עד 3 דקות, עד חום זהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
14
מוסיף את הצלפים, אנשובי, זיתים, דומדמניות וצנוברים ומבשלים 2 עד 3 דקות, עד השום הוא חום זהוב כהה.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
דומדמניות
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
צרור תרד טרי (בערך
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
15
מוסיפים את escarole ומערבבים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
אסקרול
16
הסר מהחום ולאפשר להתקרר. מערבבים בעדינות ריקוטה תערובת העונה עם מלח ופלפל שחור. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לפי עוגה
17
מחממים תנור ל 425 מעלות F ומניחים אבן פיצה נקייה בתנור לחימום מראש.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
18
אבק משטח עבודה נקי בקלילות עם קמח. קח את הראשון של 4 סיבובים של בצק ו לשטח אותו עם האצבעות וכפות הידיים עד שהוא על 1/8 עד 1/4 אינץ 'עבה בצורת אליפסה, ועל 10 אינץ' לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
19
מניחים אחד 1/4 של תערובת escarole בחלק העליון של מרכז הבצק התגלגל. מקפלים את הבצק כדי ליצור חצי ירח, ולאחר מכן לאטום את הקצוות. חזור על תהליך זה עם 3 החלקים האחרים.
מרכיבים שתצטרך
אסקרול
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
20
מניחים כל חתיכה על האבן בתנור ומבשלים 15 עד 18 דקות עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
21
מוציאים מהתנור ומגישים. מנה זו מוגשת לעתים קרובות בטמפרטורת החדר, אבל ניתן לאכול טרי מהתנור.