קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות95
מגזין

אווז צלוי לחג המולד של גורדון

אווז צלוי לחג המולד של גורדון
אווז צלוי חג המולד של גורדון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 2494 קלוריות, 107 גרם של חלבון ו227 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש עלי טימין, לימונים, לימונים, גבעולי פטרוזיליה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal דיאט. מתכונים דומים: אווז צלוי לחג המולד, האווז של חג המולד., ו אווז חג המולד עם זיגוג כתום.

הוראות

1
לחשב את זמן הבישול: לבשל עבור 10 דקות ב 240c/מאוורר 220c/גז 9, ולאחר מכן להפחית ל 190c/מאוורר 170c / גז 5 ומבשלים 20 דקות לכל ק "ג עבור בינוני נדיר, 32 דקות לכל ק" ג יותר עשוי היטב, בתוספת 30 דקות מנוחה.
2
אם האווז מוכן-קשקש, ואז לשחרר את החוט ולמשוך את הרגליים והכנפיים קצת זה עוזר הציפור לבשל טוב יותר.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
3
בדוק את החלק הפנימי של הציפור ולהסיר כל giblets או כריות של שומן. באמצעות קצה של סכין חדה, להבקיע קלות את השד ואת הרגל העור בתוך צלב. זה עוזר לשומן לרדת מהר יותר במהלך הקלייה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מגררים את ההתלהבות מ 4 לימונים ו 3 לימונים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
5
מערבבים עם 2 כפית מלח ים משובח, 1 כפית אבקת חמישה תבלינים סינית ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים משובחמלח ים משובח
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
6
מתבלים את חלל האווז בנדיבות עם מלח, ואז לשפשף את ההדר לערבב היטב לתוך העור ומפזרים כמה בתוך החלל.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
7
דחוף את הפרי המצונן וקומץ קטן של פטרוזיליה, טימין וזרעי מרווה בתוך הציפור ומניח בצד לפחות 15 דקות. ניתן לעשות עד יום קדימה ולשמור בקירור.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
8
תנור חום ל 240C / מאוורר 220C / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
אם אתה רוצה לתת את הציפור עור זהוב נחמד, חום במחבת גדולה (או פח קלייה כבד מבוסס), באמצעות כמה שמן זית כפות. מחזיק את הציפור על ידי הרגליים (ייתכן שתרצה להשתמש בכפפת תנור), לחץ אותו על השדיים לחום.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
10
לאחר השחמה, למקם את הציפור בדיל הצלייה.
11
טפטוף עם 3 כפות דבש ברור ומפזרים 1 כפות טימין עלים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
דבש צלולדבש צלול
12
צלי במשך הזמן המחושב, הפיכת החום למטה לאחר 10 דקות כדי 190C / מאוורר 170c / גז
13
מכסים את האווז בנייר כסף אם הוא מתחיל להשחים יותר מדי.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
14
כל 30 דקות בערך, להשרות את הציפור עם מיצי פאן, ואז לשפוך את השומן דרך מסננת לתוך קערה גדולה חסינת חום. אתה תהיה בסופו של דבר עם לפחות ליטר של שומן עסיסי שמור את זה לתפוחי האדמה וירקות אחרים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
בסוף זמן הבישול, לעזוב לנוח לפחות 30 דקות, מכוסה בחופשיות בנייר כסף. הציפור לא תתקרר, אבל תהיה לחה והרבה יותר קל לגלף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ