אוכמניות פריך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל אוכמניות פריך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1033 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם קינמון טחון, גלידה, אגוז מוסקט טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו אוכמניות פריך לשניים, אוכמניות פריך, ו אוכמניות פריך (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
לזרוק אוכמניות, קורנפלור, סוכר וקורט של מלח יחד בקערה.
מערבבים קמח, שיבולת שועל, סוכר חום ולבן, קינמון, אגוז מוסקט ופקאנים בקערה.
מוסיפים חמאה וצובטים לחתיכות.
מערבבים עד שזה נראה מתפורר.
מוסיפים את האוכמניות לתבנית אפייה של 2 ליטר. למעלה באופן שווה עם תערובת פירור.