קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות5
מגזין

אומלט גבינת שמנת אספרגוס

אומלט גבינת שמנת אספרגוס
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן, צמחוניים אובו-לקטו, פרימליים וקטוגניים לאוסף שלכם, חביתה עם גבינת שמנת ואספרגוס עשויה להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. תמורת 1.54 דולר למנה , מתכון זה מכסה 14% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 342 קלוריות , 15 גרם חלבון ו -28 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-2 מנות. למתכון זה מ-Taste of Home יש מעריץ אחד. הוא מתאים היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם פלחי אספרגוס, חמאה, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -20 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 41% . ציון זה טוב. נסו את כריך בייגל חביתה עם צ'דר, תרד ופלפל , חביתה בהשראה יוונית וחביתה עם ירקות עמוסים (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים סיר קטן שלושה רבעים במים; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומית או חסה ירוקה, קרועהחסה רומית או חסה ירוקה, קרועה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים אספרגוס; מבשלים ללא מכסה, 2-4 דקות או עד שהם רכים-פריכים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3
מוציאים ומיד מטילים לתוך מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומית או חסה ירוקה, קרועהחסה רומית או חסה ירוקה, קרועה
4
סננו ומייבשים בטפיחות קלות.
5
בקערה קטנה, טורפים ביצים, שמנת חמוצה, בצל, מלח ופלפל. במחבת גדולה עם ציפוי מונע הדבקה, מחממים חמאה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף בברי)(ניתן להחליף בברי)
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
קישואים מוקפצים קלותקישואים מוקפצים קלות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
6
יוצקים פנימה את תערובת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
התערובת צריכה להתייצב מיד בקצה. כשהביצים מתייצבות, דחפו את החלקים המבושלים לכיוון המרכז, ותנו לביצים הלא מבושלות לזרום מתחת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
8
כאשר הביצים מסמיכות ולא נשאר ביצה נוזלית, מכסים צד אחד בגבינת שמנת ואספרגוס. מקפלים את החביתה לשניים. מנמיכים את האש; נותנים לעמוד, מכוסה, 1-2 דקות או עד שגבינת השמנת נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
9
חותכים את החביתה לשניים לפני ההגשה.