קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות6
מגזין

אוסובוקו עם עגבניות, זיתים וגרמולטה

אוסובוקו עם עגבניות, זיתים וגרמולטה
והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 190 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם יין, פלפל, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. נסו אוסובוקו עם גרמולטה, אוסובוקו עם גרמולטה, ו חזיר שאנק אוסובוקו עם פולנטאן וגרמולטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-325F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
פט שנקס יבש ומתבלע במלח ופלפל. מחלקים שנקים וקמח בין 2 שקיות פלסטיק sealable גדול לרעוד מעיל, ולאחר מכן להסיר את השוקיים משקיות, רועד את עודף קמח.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
שמן חום ו 2 כפות חמאה בסיר ovenproof מעל חום גבוה בינוני עד הקצף שוכך, אז שוקים חומים היטב 2 קבוצות, 10 עד 12 דקות לכל אצווה, העברה לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הפחת את החום עד בינוני והוסף את חמאת הכף הנותרת לסיר יחד עם בצל, גזר, סלרי ושום ומבשל, ערבוב, עד הבצל הוא זהוב חיוור, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את מרכיבי התבשיל הנותרים ומביאים לרתיחה, ערבוב. מסדרים שנקס בסיר בשכבה 1 ולחזור לרתיחה. מכסים את הסיר ואת השוקיים braise באמצע התנור עד רך מאוד, על 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
הסר מחרוזות מ osso buco ולהשליך יחד עם גבעולי פטרוזיליה עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1
מערבבים יחד מרכיבים גרמולטה בקערה קטנה ומפזרים על אוסובוקו.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מגישים באופן מיידי.
3
הערות של טבחים: אוסובוקו (ללא גרמולטה) יכול להתבצע 1 יום קדימה. מגניב לגמרי, חשוף, ואז צמרמורת, מכוסה. מחממים, מכוסים, בתנור 163° 30 עד 40 דקות. אוסובוקו יכול גם להיות מבושל במחבת צלייה גדולה. מחבת בפישוק על פני 2 מבערים להשחמה ורתיחה, ולאחר מכן לכסות את המחבת בחוזקה עם נייר לצלימה.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

מרכיבים

1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פלפל שחור, או לפי הטעםפלפל שחור, או לפי הטעם794פלפל האבנרועגבניות שזיף שלם עם מיץ (לא purée), קצוץ גסעגבניות שזיף שלם עם מיץ (לא purée), קצוץ גס1קטןגזר, קצוץ דקגזר, קצוץ דק1צלעצלע סלרי, קצוצה דקצלע סלרי, קצוצה דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש2עלי פטרוזיליה שטוחים טרייםעלי פטרוזיליה שטוחים טריים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה3קרום: פירורי קרקר גרהםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)עלי טימין טרייםעלי טימין טריים1כף. חומץ ביין אדוםשן שום, טחוןשן שום, טחון2שיני שום, קצוץ דקשיני שום, קצוץ דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקלמטה או זיתים שחורים נרפאו על ידי מלח, מגולענים וחצוייםקלמטה או זיתים שחורים נרפאו על ידי מלח, מגולענים וחצויים1אינץ(2-על ידי גרידת לימון טרי, לחתוך לרוחב לג'וליאן בסדר(2-על ידי גרידת לימון טרי, לחתוך לרוחב לג'וליאן בסדר1אוראו ממולאים כפוליםגרידת לימון טרי מגוררת דקגרידת לימון טרי מגוררת דק2קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, חצוי לאורכו דק פרוסבצל, חצוי לאורכו דק פרוס1אוראו ממולאים כפוליםמלח, או לפי הטעםמלח, או לפי הטעם1טורקית או 1/2 עלה מפרץ קליפורניהטורקית או 1/2 עלה מפרץ קליפורניה3קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח283פלפל האבנרועד 10 שוקי בשר צלובים (osso buco; 5 עד 6 1/2 lb סך הכל), כל קשר עם מיתר מטבחעד 10 שוקי בשר צלובים (osso buco; 5 עד 6 1/2 lb סך הכל), כל קשר עם מיתר מטבח