קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 23 דק.
מנות4
ציון בריאות83
מגזין

אוסובוקו.

אוסובוקו.
צריך מנה עיקרית ללא חלב? אוסובוקו יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 549 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 39 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם עוף, יין, צלעות עגל במרכז לחתוך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: אוסובוקו., אוסובוקו., ו אוסובוקו..

הוראות

1
השתמש בחוט מטבח כדי לקשור את שוקי העגל סביב ההיקף ומתבלים במלח ופלפל. לדלות אותם בקמח ולנער של כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
2
מחממים מחבת גדולה עם 3 כפות שמן זית על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את השוקיים המשוריינים והחומים משני הצדדים, כ -4 דקות לכל צד.
4
הסר לצלחת.
5
שלב לפת, סלרי, גזר, בצל פנינה, ועגבניות בתחתית תנור איטי 5 ליטר שחומם מראש.
מרכיבים שתצטרך
6
מניחים שוקי עגל על גבי ירקות.
מרכיבים שתצטרך
7
בקערה קטנה, מערבבים יחד את ציר העוף, היין האדום והתיבול האיטלקי.
מרכיבים שתצטרך
8
יוצקים לתוך סיר איטי מעל שוקי עגל.
מרכיבים שתצטרך
9
מכסים ומבשלים על הגדרה נמוכה במשך 8 עד 10 שעות.
10
מסננים ולהסיר את השומן מנוזל הבישול.
11
מגישים כרוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך