אוסף סרטנים
אוסף סרטנים הוא פסקטריאן ומספק כ 25 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 8 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל של 297 קלוריות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הוא תקציב ידידותי מתכון לחובבי אוכל דרומי. גשו לסופר וקנו חמאה, לחם כריך, שומשום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 5 שעות ו -35 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 33%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו אוסף סרטנים, אוסף טורקיה, ו אוסף לזניה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים גבינה ו 8 גרם חמאה או מרגרינה בסיר כפול. מצננים ומערבבים פנימה בשר סרטנים. מערבבים עד למריחה. (חמאה וגבינה ייפרדו, אך יתמזגו לאחר ערבוב).
חותכים קרום מפרוסות הלחם ומגלגלים כל חתיכת לחם שטוחה בעזרת מערוך.
מורחים תערובת סרטנים על כל פרוסת לחם שטוחה.
מגלגלים את הלחם סביב ממרח הסרטנים.
במחבת רוטב בגודל בינוני ממיסים את יתרת 8 אונקיות החמאה או המרגרינה. טובלים בו לחמניות ואז מגלגלים בשומשום.
מניחים את דפנות התפר בתבנית אפייה רדודה או ביריעת עוגיות ומקפיאים. לאחר לחמניות קפואים, מכסים בנייר כסף.
כשמוכנים להגשה, הפשירו חלקית את הגלילים, וחתכו כל גליל לרבעים. צולים את הגלילים עד להשחמה, בערך 3 עד 5 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
ניתן לשלב רכיכות עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאתי נהדר לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, ואילו מוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
2014 קרנרוס שרדונה שלנו יש צבע זהוב יפה. יין בעל גוף בינוני זה שופע ניחוחות של אגסים, קוקוס, וניל ודבש. החיך הרחב והרחב משלים את הניחוחות עם תווים מתוקים ועשירים. יין נועז עם טעמים של תפוח טעים הזהב, טוסט חמאה, וניל ודבש זה באמת יין טעים שניתן לזווג עם כמעט כל דבר