8 מתכונים בריאים לתחילת החורף

קל להתפנק יותר מדי בכל עת של השנה, אבל בעונת החורף, חשוב לשמור על המנות שלך מגוונות ובריאות לך ולכל המשפחה. אז בואו נשקול לאכול יותר ירקות ופירות נפלאים מאשר להגדיל את ספירת תפוחי האדמה הצלויים שלנו העונה! האמת היא שככל שאנו מגוונים יותר את תפריטי החורף ומשפרים את התזונה שלנו, כך נרגיש טוב יותר. כעת, כשהימים מתקצרים וימי שמש חמימים פחות תכופים, עלינו לאכול טוב ולהגדיל את כמות הויטמינים והמינרלים בארוחות שלנו. אם אנחנו נבונים עם משטר האכילה שלנו, אין צורך אמיתי בתוספי תזונה מבית המרקחת.

הקייל נמצא כעת בעונה והוא מלא בחומרים מזינים. אם מוסיפים למנה הנכונה, זו יכולה להיות אופציה טעימה כעת, כשעונת הסלטים מתקרבת לסיומה. כרישה היא עוד תחילת סתיו נהדרת של ירק החורף, שכדאי להשתמש בו לעתים קרובות יותר. כעת ניתן לקטוף פטריות ביערות, אך עליך לבדוק אותן על ידי מומחה מקומי אם אינך בטוח בזן מסוים. פטריות, כמו הכמהין הלבן והשחור, מספקות טעמים עונתיים נפלאים ולעיתים קרובות דורשות רק את המתכונים הפשוטים ביותר כדי ליהנות.

כאשר הגוף שלנו מתחיל להרגיש את הקור, הגיע הזמן להגדיל את כמויות השום, הג'ינג'ר ואפילו הבצל כדי לעזור לגופנו להילחם בשינויי מזג האוויר ובצמצום שעות האור. אנו מקווים שתיהנו מ-8 מתכוני הסתיו הבריאים שלנו למטה ושהם נותנים לכם השראה לאכול מנות בריאות יותר העונה.