אופס, הפלתי את עוגת הלימון
מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לכם סוכר של ממתקים, חלמונים ביצה, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אופס! סלט עוף איטלקי, רוטב פסטו קרמי עבור Lorac אופס אני מתכוון כבש, ו למטה תחת עוגת לימון (מתכונים דומים).
הוראות
למלא כיור או קערת נירוסטה גדולה עם קרח ולסדר קערה שנייה מעט קטנה יותר על גבי הקרח.
בסיר בינוני כבד מעל חום מתון, לשלב את החלב, שמנת, סוכר, עשב לימון וגרידת לימון. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ, עד מדחום קריאה מיידית רושמת 71°.
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערת נירוסטה להגדיר על קרח.
תן לתערובת להתקרר, לטאטא מדי פעם, עד צונן.
לעבד פודינג במכונת גלידה ולאחר מכן להעביר מיכל אטום להקפיא עד קשה, לפחות 4 שעות עד 1 שבוע.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח ואת הסוכר של ממתקים.
מוסיפים את התבלינים, אם תרצה, ומערבבים לשלב.
הוסף את החמאה, באמצעות קצות האצבעות או 2 סכינים, לעבוד אותו לתוך הקמח ואת הסוכר של ממתקים עד התערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים את החלמונים ומשתמשים בידיים כדי לערבב את הבצק עד שהוא מגיע יחד. מחלקים את הבצק לשניים ואז ללוש כל חתיכה קלות וליצור דיסקים. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולקרר אותו במקרר במשך 10 דקות.
מסדרים מתלה בשליש התחתון של התנור ומחממים עד 350 ° F.
על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח קלות, מגלגלים חתיכת בצק 1 לסיבוב של 14 אינץ'. מקפלים את הבצק לשניים, מקפלים אותו לחצי שוב, ולאחר מכן פותחים אותו למחבת טארט 11 אינץ'. באמצעות קצות האצבעות שלך, להתאים בעדינות את הבצק לתחתית הצדדים של מחבת טארט, ולאחר מכן להשתמש בסכין חדה קטנה כדי לקצץ כל בצק עודף. באמצעות מזלג, לדקור את החלק התחתון של פגז טארט בכל רחבי ואז להקפיא במשך 10 דקות. חזור עם פיסת הבצק השנייה.
קו פגזי טארט עם רדיד, התאמת לסכל לתוך הקצוות התחתונים, ולאחר מכן למלא כל אחד עם כ 1 משקולות עוגה כוס או שעועית יבשה.
אופים את הפגזים בשליש התחתון של התנור במשך כ -30 דקות, עד הזהב.
בואו מגניב לחלוטין ואז להסיר את רדיד ומשקולות.
בסיר גדול, להביא 1 אינץ ' של מים לרתיחה.
בקערת נחושת או נירוסטה גדולה, לשלב את חלמוני ביצה וסוכר ולהשתמש מקצף להכות עד מעובה וצהוב בהיר בצבע.
מניחים את הקערה על המחבת של מים רותחים ולכבות את החום. בהדרגה להכות במיץ לימון, ואחריו לימונצ ' לו. התחל להכות יותר במרץ ולהמשיך להכות עד zabaione הוא רך.
שכבו את הגלידה ואת הזאביונה לתוך קליפות הטארט. אתה יכול להגיש את הקינוח כמו השף בוטורה, הפוך ומרוסק במקצת, או שאתה יכול לשרת בצד ימין למעלה.
מודפס באישורו של מאסימו בוטורה, שף בעל שלושה כוכבי מישלן Osteria Francescana, במודנה, איטליה. צילום: פאולו טרזי.