אורז הודי גהי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Ghee אורז הודי. המתכון הזה מכסה %72 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 4331 קלוריות, 76 גרם חלבון ו 127 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. אם יש לך אורז, פלפל, מקל קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. וזה מרהיב. מתכונים דומים: אורז הודי גהי, ג'י רייס, ו אורז קפוא (אורז הודי עם יוגורט).
הוראות
מחממים את הגהי בסיר שיש לו מכסה הולם הדוק.מטגנים חצי בצל עד חום זהוב.
מוסיפים את הכורכום ומערבבים היטב לרגע.
מוסיפים את האורז ומטגנים במשך כמה דקות, ערבוב עד שהוא זהוב בצבע.
מוסיפים את המניה הרותחת, התבלינים והבצל הנותר.מערבבים היטב ומכסים בחוזקה ומבשלים על חום נמוך מאוד במשך 20 עד 25 דקות.כבה את החום, ולשמור מכוסה עד מוכן לשרת.כמה דקות לפני ההגשה, לחשוף את המחבת כדי לאפשר קיטור לברוח.להתפיח עם מזלג ומקשטים עם האפונה.