קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

אורז ושעועית קוקוס

אורז ושעועית קוקוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל אורז קוקוס ושעועית. מנה אחת מכילה 493 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שעועית, מצנפת סקוטית, צ'ילה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב, ולטו אובו צמחוני דיאט. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: טופו בקארי קוקוס עם שעועית ירוקה ואורז קוקוס, טופו בקארי קוקוס עם שעועית ירוקה ואורז קוקוס, ו שעועית שחורה ואורז קוקוס ליים.

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הבצלים ואת sauté במשך 4-5 דקות, עד שהם מתחילים חום על הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים שום ואורז: 
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
4
מוסיפים את השום והאורז, מערבבים היטב ומבשלים עוד 2-3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
1
מוסיפים את הג ' ינג ' ר המגורד, מלח, מים, מלאי חלב קוקוס ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מוסיפים את שעועית הכליה ומפזרים את הקורנית על הכל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה של גויהשמן זית כתית מעולה של גויה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3
הוסף את מכסה המנוע הסקוטי כולו צ ' ילה (או habanero); זה יהיה העונה האורז הרבה כמו עלה דפנה היה.
מרכיבים שתצטרך
סקוטש מצנפת צ ' יליסקוטש מצנפת צ ' ילי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקותבצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
אפונה גויה®אפונה גויה®
4
לבשל: להביא לרתיחה, ואז להפוך את החום נמוך לכסות. האורז צריך להיעשות על 15-20 דקות, בהתאם לסוג האורז אתה משתמש (כמה אורז גרגר ארוך לוקח יותר לבשל). תבדוק אחרי 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
5
הסר מהחום, כיסוי: לאחר ביצוע, להסיר מן החום לכסות במשך 10 דקות.
6
הגשה: קצפת עם מזלג.
7
מפזרים קצת מיץ לימון אם אתה רוצה. זרוק את habanero (או לאכול אותו, אם אתה מעז!)
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקותבצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות