היתרון האמיתי של מתכונים לבישול איטי הוא שניתן לבשל עופות כמו פסיון או גרוס לשלמות, שכן הזמן מאפשר לבשרים להתרכך לאורך זמני הבישול הממושכים. המפתח הוא לבחור נתחים שנמצאים על העצם שכן אלה באמת נהנים משיטת הבישול הזו.
זוהי תקופה נהדרת בשנה לשאוף לאותם רטבים עשירים שניתן לייצר על ידי שילוב של ירקות הסתיו עם מיצי הבשר הטעימים האלה. ציר טוב הוא אחד מסודות השף לבישול איטי, אז למה לא להכין מנה של ציר ביתי עם שאריות של עצמות בשר וירקות? אפשר להכין כמה ליטרים של ציר עשיר ואז להקפיא אותו לארוחה הבאה! כמה שפים גאוניים שמו את המניות שלהם להקפאה במחזיקי קוביות קרח.
שעועית היא חלק נוסף מסוג זה של בישול 'תשכח מהעומס', מכיוון שעועית וקטניות מוסיפים כל כך הרבה טעם ומרקם לסיר אוכל. למעשה, קדרת שעועית צמחונית עם ירקות עונתיים ומעט תבלין יכולה להיות פינוק נפלא באמצע השבוע לכל המשפחה.
אז כוונו את הטיימר ותנו לתנור ולסיר האהוב עליכם לעשות עבורכם את כל העבודה העונה. אנו מקווים שתמצאו משהו לטעמכם באוסף המתכונים לבישול איטי שתוכלו למצוא למטה.