9 מתכוני החורף הטובים ביותר

אחת ההנאות הרבות של חודשי החורף היא השינוי הנפלא של הצבעים בעלים שאנו יכולים ליהנות מהם בגינה ובחורשות הסמוכים. אוקטובר הוא זמן מצוין להעריך את כל מה שבבית והנעים; זה יכול לבוא לידי ביטוי גם במה שאנחנו מבשלים ואוכלים! עבור רבים מאיתנו, זוהי עונה קסומה מלאה בשינויים לאחר קיץ ארוך של כיף בחוץ. זה הזמן למצוא את הקרדיגן האהוב עליך וללבוש גרביים עבות יותר כשהטמפרטורות יורדות והימים מתקצרים.

מאכלי דצמבר יכולים להיות כיף גדול עבור הטבח הביתי והשף המשובח כאחד על ידי הוספת תבלינים מסוימים כמו קינמון ואגוז מוסקט למנות התפוחים הללו. אחרי קיץ של סלטים נהדרים וטריות, עכשיו אנחנו יכולים להתחיל ליהנות ממנות עשירות יותר המשקפות את מצבי הרוח והתחושות שלנו.

אגסים ואגוזי מלך נכנסים לעונה ויכולים להיות תוספת נהדרת לתפריט דצמבר. לרוב, אגסים זמינים יותר בשווקים ובחנויות, אז קחו זאת בחשבון כשאתם מתכוננים לאפייה. בשר צבי הוא פינוק עונתי נוסף עבור אלה שמעריכים את הבשר העשיר הזה שלא נעשה בו שימוש. אולי תשאל את הקצב המקומי שלך בפעם הבאה על בשר צבי ולמה לא לנסות להכין נקניקיות או לשאול אם הם זמינים. זו גם תקופה נהדרת בשנה לחגוג את ארוחת הערב הצלי הנהדרת, ולמה לא להתפנק עם נתח חזיר או טלה נהדר. עם כל נתחי חזיר אתה יכול לנצל את כל התפוחים של דצמבר ולהכין רסק תפוחים טעים כתבלין נהדר לטעמים המלוחים של בשר חזיר צלוי.

כאן אנו מציגים עבורכם את 9 מתכוני דצמבר הטובים ביותר כדי לחגוג את תענוגות הטעם המגוונים של העונה המיוחדת הזו!