קושימומחה
מוכן ב912 שעות
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

אורז מטוגן אינדונזי

אורז מטוגן אינדונזי
אורז מטוגן אינדונזי דורש על 912 שעות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 436 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חזה עוף, שאלוט, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: אורז מטוגן אינדונזי, אורז מטוגן אינדונזי, ו אורז מטוגן אינדונזי עם מקרל.

הוראות

1
יש לשטוף אורז במסננת גדולה ולנקז היטב. להביא אורז, מים, ו 1 1/2 מרק עוף כוסות לרתיחה מתגלגלת מלאה בסיר כבד 4 ליטר. מחבת כיסוי, ואז להפחית את החום נמוך מאוד לבשל עד הנוזל נספג ואורז הוא רך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר מחבת מחום ולתת אורז לעמוד, מכוסה, 5 דקות. להתפיח בעדינות עם מזלג, ולאחר מכן להעביר קערה רדודה גדולה או תבנית אפייה רדודה גדולה להתקרר לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות. אורז צונן, מכוסה, 8 עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
חום 1 ליטר שמן בסיר 4 ליטר מעל חום גבוה עד מדחום רושם 191°. בעדינות טיפה 2 krupuk לתוך שמן, ואז מטגנים עד שהם צפים אל פני השטח, להתכרבל, ולהרחיב, על 20 שניות. הפעל krupuk מעל ומטגנים עד זהב חיוור, כ -10 שניות, ולאחר מכן להעביר עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז. מטגנים הנותרים krupuk ב 3 קבוצות באותו אופן, העברת מגבות נייר כדי לנקז, ואז מגניב לשבור לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
לשבור את האורז לדגנים בודדים עם האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
אפונה גויה®אפונה גויה®
5
חום שנותר 3 כפות שמן ווק מעל חום גבוה עד חם אבל לא מעשן, ולאחר מכן להוסיף שאלוט ומערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
6
מוסיפים שום ומערבבים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
7
מוסיפים עוף ומטגנים עד בחוץ הוא כבר לא ורוד, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8
מוסיפים שרימפס, צ ' ילי ומלח ומערבבים עד שרימפס מבושלים רק דרך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מוסיפים 1/4 מרק כוס הנותרים עם מאניס ketjap ואורז ומערבבים ומטגנים עד אורז מחומם דרך, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Kecap ManisKecap Manis
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®אפונה גויה®
10
הסר ווק מחום ומערבבים ברוטב דגים וצדפות עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
11
מגישים נאסי גורנג על מגש עם krupuk, פרוסות מלפפון, וביצים קשות.
מרכיבים שתצטרך
מתוקים של עגלמתוקים של עגל
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
12
* זמין ב adrianascaravan.com.
1
Krupuk יכול להיות מטוגן 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, ולאחר מכן נשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.