קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

אורנג'- קרם פבלובס

אורנג'- קרם פבלובס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל כתום שמנת Pavlovas. מנה אחת מכילה 427 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו תפוזים, חלבונים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: פבלובס אדום וכתום, חמוציות ותפוז פבלובות, ו פבלובות בודדות עם גבינת שמנת קצפת ורוטב פטל.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל 200°f. גיליון אפייה קו עם נייר קלף ולרסס קלות עם תרסיס אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מקציפים לבנים, חומץ, ו 1/8 מלח כפית על מהירות בינונית-נמוכה עד משוחרר, על 30 שניות. להגביר את המהירות בינונית גבוהה לנצח עד פסגות רכות טופס, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
שלב 3/4 כוס סוכר קורנפלור, עם מיקסר פועל, לאט להוסיף קערה 1 כף בכל פעם. לאחר כל תערובת הסוכר נוספה, להמשיך לערבב עד פסגות נוקשות, מבריק טופס, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
להוסיף וניל לנצח רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
5
כף 6 מרנג על 1 אינץ ' בנפרד על גבי תבנית אפייה מוכנה, באמצעות החלק האחורי של הכף כדי להפוך מקצפת הזחה צריך להידמות קינים.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
אופים עד המשרד ויבש, על 1 1/2 שעות. כבו את התנור, פתחו את דלת התנור בכפית עץ, ואפשרו למרנג להתקרר בתנור כ-1 שעה. ניתן לאחסן מרנג במיכל אטום עד 24 שעות.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
בינתיים, לטאטא את הביצים, חלמונים ביצה, הנותרים 1/2 כוס סוכר, הנותרים 3/8 כפית מלח יחד בסיר בינוני כבד תחתית.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
8
מוסיפים 2 כפות גרידת תפוזים, גרידת לימון, מיץ תפוזים ומיץ לימון ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך, מטאטא כל הזמן, עד מעובה ועקביות של פודינג, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
9
מסננים curd לתוך קערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מוסיפים חמאה ומערבבים עד משולב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
11
מניחים חתיכת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של פודינג להתקרר לחלוטין. לחלופין, מניחים קערה באמבט קרח ומערבבים כל הזמן עד פודינג מקורר לחלוטין, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
כדי ליצור מקטעים, לחתוך על 1/2 אינץ ' מן לתחתית של כתום. בעזרת סכין חדה, חותכים את העור ומוציאים את התפוז, משאירים את הבשר חשוף.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
13
חותכים בין הממברנות כדי לקבל קטעים.
14
חותכים כל קטע ל 3 או 4 חתיכות.
15
להקציף קרם בקערה צוננת עד פסגות נוקשות טופס, 2 עד 3 דקות. מערבבים 1/3 של הקרם לתוך פודינג מקורר, ולאחר מכן, לקפל את הקרם הנותר, הנותרים 1 כף גרידה כתומה, וקטעים כתומים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזיםסוכריות תפוזים
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
16
כדי לשרת, מעל כל פבלובה עם קרם כתום פודינג.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי