קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

אורנג'- קרם פבלובס

אורנג'- קרם פבלובס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל כתום שמנת Pavlovas. מנה אחת מכילה 427 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו תפוזים, חלבונים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: פבלובס אדום וכתום, חמוציות ותפוז פבלובות, ו פבלובות בודדות עם גבינת שמנת קצפת ורוטב פטל.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל 200°f. גיליון אפייה קו עם נייר קלף ולרסס קלות עם תרסיס אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2
מקציפים לבנים, חומץ, ו 1/8 מלח כפית על מהירות בינונית-נמוכה עד משוחרר, על 30 שניות. להגביר את המהירות בינונית גבוהה לנצח עד פסגות רכות טופס, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
שלב 3/4 כוס סוכר קורנפלור, עם מיקסר פועל, לאט להוסיף קערה 1 כף בכל פעם. לאחר כל תערובת הסוכר נוספה, להמשיך לערבב עד פסגות נוקשות, מבריק טופס, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
להוסיף וניל לנצח רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר וקצפת, אופציונליאבקת סוכר וקצפת, אופציונלי
5
כף 6 מרנג על 1 אינץ ' בנפרד על גבי תבנית אפייה מוכנה, באמצעות החלק האחורי של הכף כדי להפוך מקצפת הזחה צריך להידמות קינים.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
אופים עד המשרד ויבש, על 1 1/2 שעות. כבו את התנור, פתחו את דלת התנור בכפית עץ, ואפשרו למרנג להתקרר בתנור כ-1 שעה. ניתן לאחסן מרנג במיכל אטום עד 24 שעות.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
7
בינתיים, לטאטא את הביצים, חלמונים ביצה, הנותרים 1/2 כוס סוכר, הנותרים 3/8 כפית מלח יחד בסיר בינוני כבד תחתית.
מרכיבים שתצטרך
חצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודהחצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודה
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
8
מוסיפים 2 כפות גרידת תפוזים, גרידת לימון, מיץ תפוזים ומיץ לימון ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך, מטאטא כל הזמן, עד מעובה ועקביות של פודינג, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
9
מסננים curd לתוך קערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
10
מוסיפים חמאה ומערבבים עד משולב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
11
מניחים חתיכת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של פודינג להתקרר לחלוטין. לחלופין, מניחים קערה באמבט קרח ומערבבים כל הזמן עד פודינג מקורר לחלוטין, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
12
כדי ליצור מקטעים, לחתוך על 1/2 אינץ ' מן לתחתית של כתום. בעזרת סכין חדה, חותכים את העור ומוציאים את התפוז, משאירים את הבשר חשוף.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
13
חותכים בין הממברנות כדי לקבל קטעים.
14
חותכים כל קטע ל 3 או 4 חתיכות.
15
להקציף קרם בקערה צוננת עד פסגות נוקשות טופס, 2 עד 3 דקות. מערבבים 1/3 של הקרם לתוך פודינג מקורר, ולאחר מכן, לקפל את הקרם הנותר, הנותרים 1 כף גרידה כתומה, וקטעים כתומים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
16
כדי לשרת, מעל כל פבלובה עם קרם כתום פודינג.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ