21 מתכוני תפוחי אדמה לארוחת ערב

תפוח האדמה הוא פלא אמיתי ומאפשר כל כך הרבה יצירתיות במטבח. בין אם אנחנו שומרים על דברים פשוטים עם תפוח אדמה חדש מבושל או אוכלים משובחים עם מנת פונדנט תפוחי אדמה, נראה שתמיד יש משהו חדש להוסיף לרפרטואר שלנו של בישול מרכיב חיוני זה.

עבור רבים מאיתנו, זהו המזון המנחם האולטימטיבי, בין אם הוא מטוגן, אפוי או פירה, תפוח האדמה יכול להכין או לשבור ארוחה, ולעתים קרובות הוא המרכיב האמין היחיד אם מנה משתנה. כשאנחנו מדברים על אוכל מנחם, אנחנו מתכוונים לעתים קרובות למאכלים שיש בהם תחושת נוסטלגיה, אפילו כולל ארוחות ערב בבית הספר!

תפוח האדמה הז'קט אף פעם לא באמת טעים יותר מאשר לצאת מהתנור שלך. כן, זה טעים כביס של אוכל רחוב, אבל הוא למעשה מספק ארוחה טעימה וטעימה בבית עם רק גבינה מגוררת וחמאה! כמו רוב הדברים במטבח אם יש לך את ההשראה ואת המרכיבים הנכונים, אז קסם יכול לקרות עם המנות הפשוטות ביותר.

מה שמייחד את תפוח האדמה הוא שגם ה'צ'יפס' הישר או הצ'יפס הכנה יכולים להפוך לוויכוח קולינרי על הטוב והטעים ביותר. עבור הבריטים, הצ'יפס העבה של Fish n Chip shop הוא גן עדן פחמימות, אבל עבור הצרפתים, חתך דק יותר דמוי גפרור הוא אלוהי.

הפירה המושלם הוא הגביע הקדוש של הרבה שפים. בימינו, חלק מהמאסטרים רחוקים מאוד מהשימוש של סבא וסבתא שלנו במזלג גדול, בחמאה ובתיבול. הוספת שמן זית או אפילו לימון לתפוחי אדמה יכולה להוציא תחושת טעם כה נהדרת שאולי תשכחו משאר הארוחה!

סלטי תפוחי אדמה קרים, גם כשמזג האוויר ירד, יכולים להוות תוספת נפלאה שתלווה הרבה עוף, חזיר או עיקריות צמחוניות. חקור את המתכונים למטה כדי למצוא את ארוחת הערב הבאה שלך עם תפוחי אדמה.