23 ארוחות צהריים לסתיו

ממש כמו ציור אימפרסיוניסטי, הסתיו מביא שטיח נפלא של צבעים לגנים וליערות שלנו. זו יכולה להוות השראה נהדרת לכל הטבחים להחליף ציוד מחודשי הקיץ ולהתחיל להשתמש בפלטת מרכיבים מעט שונה לארוחות הצהריים המיוחדות האלה עם חברים ובני משפחה.

הטבע מציע כל כך הרבה צבעים נהדרים, החל מהגוונים החומים הכהים של פטריות מבושלות עם בצל או התפוז העשיר של הדלעת. האמן בך יכול לקזז את אלה עם ירקות של כרוב או נבטי בריסל שמופיעים בחנויות ובשווקים המקומיים שלנו. אתה תמיד יכול להוסיף פיזור יפה של פטרוזיליה ירוקה טרייה לתבשיל או לסיר חם בבישול איטי.

הטריק העיקרי לארוחת צהריים מהנה עם האורחים הוא שחיוני להתכונן בזהירות ולהימנע מכל פאניקה של הרגע האחרון. הצעה אחת היא שאם תבשלו מרק עונתי יום קודם, לא רק שהוא יהיה טעים, אלא שבאמת לא צריך לעשות יותר מדי ביום. למה לא לקחת כמה פטריות או כרישה וליהנות מהכנת מרק טעים, אז כל מה שאתה צריך להוסיף ביום זה כמה קרוטונים טריים ויין מותאם בקפידה כדי לשמח את אורחי ארוחת הצהריים שלך.

למעשה, מאכלים מסוימים פשוט משתפרים אם הם הוכנו כמה שעות לפני כן, מכיוון שהטעמים של תבשילים או עופות או כבש בבישול איטי הם שאין שני להם. התחילו לחקור את המתכונים ביום הזה ולעולם לא תתקעו שוב בהשראת ארוחת צהריים בסתיו.