הטריק העיקרי לארוחת צהריים מהנה עם האורחים הוא שחיוני להתכונן בזהירות ולהימנע מכל פאניקה של הרגע האחרון. הצעה אחת היא שאם תבשלו מרק עונתי יום קודם, לא רק שהוא יהיה טעים, אלא שבאמת לא צריך לעשות יותר מדי ביום. למה לא לקחת כמה פטריות או כרישה וליהנות מהכנת מרק טעים, אז כל מה שאתה צריך להוסיף ביום זה כמה קרוטונים טריים ויין מותאם בקפידה כדי לשמח את אורחי ארוחת הצהריים שלך.
למעשה, מאכלים מסוימים פשוט משתפרים אם הם הוכנו כמה שעות לפני כן, מכיוון שהטעמים של תבשילים או עופות או כבש בבישול איטי הם שאין שני להם. התחילו לחקור את המתכונים ביום הזה ולעולם לא תתקעו שוב בהשראת ארוחת צהריים בסתיו.