אטריות תאילנדיות מוקפצות: פאד תאי
אטריות תאילנדיות מוקפצות: פאד תאי עשוי להיות בדיוק המתכון האסייתי שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-45 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל 633 קלוריות. מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לך שרימפס, מיץ תמרהינדי, שמן בוטנים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת חלב ופסקטרית. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 66%. פאד תאי (אטריות מוקפצות), פאד תאי (אטריות מוקפצות), ו- Pad See Ew (אטריות מוקפצות תאילנדיות) דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
משרים את אטריות האורז היבשות במים קרירים או פושרים למשך 30 דקות, או עד שהן רפויות אך עדיין יציבות למגע; בישול מאוחר יותר בווק ירכך אותם יותר.
מסננים היטב את האטריות במסננת ומניחים בצד תוך כדי הכנת שאר החומרים.
בקערה קטנה, מערבבים את רוטב הדגים, מיץ התמרינדי והסוכר; מערבבים היטב כדי להמיס את הסוכר. לטעום ולהתאים טעמים לשילוב הרצוי של מלוח, חמוץ ומתוק.
מחממים ווק על אש בינונית-גבוהה עד שהוא חם לעשן.
מוסיפים 1 כף מהשמן ומטגנים במהירות את השרימפס עד שהם הופכים ורודים וכמעט מבושלים; 1 עד 2 דקות.
מוציאים את השרימפס לצלחת ומכסים כדי להתחמם.
מוסיפים לווק את השמן הנותר וזורקים פנימה את השום, השאלוט והצ'ילי; מטגנים תוך כדי ערבוב במשך 30 שניות. דוחפים את השום והשאלוט לצד אחד של הווק ויוצקים את הביצה למרכזו. טורפים את הביצה קלות עד להתייצבות, מפרקים אותה לחתיכות בעזרת מרית.
מוסיפים לווק את האטריות המרוקנות, מערבבים ומערבבים במהירות עם 2 מרית כדי להפריד את הגדילים.
יוצקים פנימה את תערובת רוטב הדגים, מערבבים היטב כדי לצפות את האטריות ולמנוע מהן להידבק (אם האטריות עדיין יציבות מדי, מטפטפים 1 עד 2 כפות מים כדי לעזור להן לבשל.)
כשהאטריות במצב טוב, זורקים פנימה 1/2 מנבטי השעועית והבוטנים; שומרים את השאר לקישוט. ממשיכים להקפיץ, לאיחוד. מחזירים את השרימפס לווק וזורקים את הפאד תאי יחד כדי לחמם הכל.
הגישו את הפאד תאי על מגש, ערמו את שאר נבטי השעועית והבוטנים בצד אחד של המנה ומקשטים בפלחי הליים והכוסברה. סוחטים מיץ ליים על כל מנה לפני האכילה.
יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc
ריזלינג, גוורצטרמינר ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי לפאד תאי. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה - כמובן - אבל הלבנים החומציים האלה משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. Viva Diva Moscato Prosecco עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-22 דולר לבקבוק.
![Viva Diva Moscato Prosecco]()
Viva Diva Moscato Prosecco
זר פרחים אלגנטי עם רמזים של לחם חתוך טרי ואפרסק עולים לראש.