Mango-licious Tilapia עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 372 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 22 דקות. . אם יש לכם גרידת תפוז, גרידת ליים, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: מנגו-שייק טעים, פשוט Pitas מנגו שמש-licious פסטו, ו Bbq Mango Tilapia.
הוראות
1
מחממים התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C.)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
בתבנית אפייה רדודה, לשלב את שמן זית, גרידת תפוזים, מיץ תפוזים, מלח, פלפל ופתיתי צ ' ילי. יש לשטוף את פילה הדגים וללטף אותם יבש.
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
3
מניחים אותם לתוך צלחת אפייה ולהפוך מעיל עם התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
4
אופים במשך 10 עד 12 דקות בתנור שחומם מראש, עד דגים ניתן flaked עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
5
בעוד הדג מבשל, לשלב את המנגו, בצל, אבוקדו, עגבניות, גרידת לימון ומיץ, חלפיניו, זנגביל, כוסברה ו 1 כפית מלח כשר בקערת זכוכית. מערבבים כדי למזג ולהניח בצד בטמפרטורת החדר עד הדג סיים בישול.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.