אמנון פיקטה עם אפונה הצמד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 416 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ self.com יש 12 אוהדים. אם יש לכם צלפים, יין, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן מתכונים דומים: Tilapia Piccata, אפונה הצמד סוכר ואפונה מתוקה עם ויניגרט שום צ'ילה חם, ו ארוחת ערב: אפונה ירוקה ואפונה מתוקה ברוטב שומשום.
הוראות
1
גריל חום. מקפלים ארבע חתיכות 18 אינץ ' ארוך של רדיד לשניים; להתפתח מעיל בפנים עם ספריי בישול. עונת אמנון עם מלח 1/2 כפית; מקום 1 פילה במרכז 1 חצי מכל פיסת נייר.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
אמנון
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ
2
מפזרים כל פילה עם 2 כפות מיץ לימון ו 1 כפית צלפים. לזרוק אפונה הצמד עם תפוחי אדמה ומלח 1/2 כפית הנותרים; לחלק באופן שווה בין מנות. נקודה כל פילה עם 1 כף חמאה. מקפלים לסגירה crimp 2 צדדים של כל מנה, עוזב 1 צד פתוח; לשפוך 1/4 כוס יין לתוך כל מנה. Crimp צד שלישי של מנות לאטום; מקום על הגריל; סגור מכסה; לבשל עד מנות הם נפוחים לחלוטין, 12 דקות. בזהירות לחתוך לסכל כדי לפתוח.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ
3
מגישים עם טריזי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימון
4
גריל חום. מקפלים ארבע חתיכות 18 אינץ ' ארוך של רדיד לשניים; להתפתח מעיל בפנים עם ספריי בישול. עונת אמנון עם מלח 1/2 כפית; מקום 1 פילה במרכז 1 חצי מכל פיסת נייר.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
אמנון
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ
5
מפזרים כל פילה עם 2 כפות מיץ לימון ו 1 כפית צלפים. לזרוק אפונה הצמד עם תפוחי אדמה ומלח 1/2 כפית הנותרים; לחלק באופן שווה בין מנות. נקודה כל פילה עם 1 כף חמאה. מקפלים לסגירה crimp 2 צדדים של כל מנה, עוזב 1 צד פתוח; לשפוך 1/4 כוס יין לתוך כל מנה. Crimp צד שלישי של מנות לאטום; מקום על הגריל; סגור מכסה; לבשל עד מנות הם נפוחים לחלוטין, 12 דקות. בזהירות לחתוך לסכל כדי לפתוח.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.