קושירגיל
מוכן ב22 דק.
מנות1
ציון בריאות92
מגזין

אמנון קלוי בתנור עם עגבניות, פסטו ולימון

אמנון קלוי בתנור עם עגבניות, פסטו ולימון
אמנון קלוי בתנור עם עגבניות, פסטו ולימון דורש כ 22 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה עד 51 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 496 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכון זה של Recipezaar כולל מאווררים 1. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, לימון, רוטב פסטו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : אמנון קלוי בתנור עם עגבניות, פסטו ולימון, פרמזן מצופה פסטו אמנון עם עגבניות קלויות, ו Orecchiette עם פסטו ועגבניות קלויות בתנור.

הוראות

1
מערבבים בעדינות את העגבניות, השום ושמן הזית עם מעט מלח ופלפל אם תרצו וצולים בתנור שחומם מראש במשך כ -10 דקות.מיץ הלימון ומערבבים חלק מהמיץ עם הפסטו, מוסיפים עוד אם תרצה או צריך לשמור על הפסטו עקביות להפיץ נחמד ולא נוזל. (תודה breezer אמא!)
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
תערובת מורחת על גבי הדגים אשר כבר מתובל עם קצת יותר מלח ופלפל אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
חותכים את חצאי לימון juiced לשניים שוב, כך שיש לך שתי חתיכות של לימון כדי לתמוך בכל פילה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
4
מניחים פילה על גבי שתי חתיכות של לימון juiced, כך הדג הוא קצת מתוך כל נוזל המצטבר, ומאפשר לו לצלות ולא להרתיח.חזור לתנור במשך כ 10 דקות או עד הדג הוא קשקשי וכבר לא אטום.צלחת את הדגים יחד עם עגבניות ושום ומגישים עם פלחי לימון יותר אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tangent Paragon יקב פינו גרי. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.