קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

אמנות האכילה של פולפט di Carne

אמנות האכילה של פולפט di Carne
מתכונים דומים: נקי לאכול צ'ילי קון קרנה (סיר מיידי), Polpette Fritte, ו Polpette di Baccalà.

הוראות

1
מבשלים את השום בקצת שמן זית או חמאה על אש בינונית-נמוכה עד שהוא שקוף אבל לא צבעוני. הפחיתו את הבשר למשחה מחוספסת במכתש או במעבד מזון, והניחו אותו בקערה גדולה. לרכך את הלחם בקצת חלב או מים במשך כמה דקות, ולאחר מכן לסחוט את רוב הנוזל ולהוסיף את הלחם לבשר, יחד עם שום, גבינה, פטרוזיליה, עשבי תיבול אחרים, ביצים, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
מרגמה ועלימרגמה ועלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מערבבים היטב.
3
טופס בשר מתובל לתוך פולפט, כלומר כדורים על הגודל של תפוז מנדרין קטן שטוח באופן דומה; לגלגל אותם פירורי לחם. (ניתן להחזיק את הפולפטה המצופה בלחם ולא מבושלת במקרר לכמה שעות עד הארוחה.) חום אותם חמאה או שמן על חום בינוני, מפנה, עד מבושל דרך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יכול אגסים פרוסים, מסוננים וקצוציםיכול אגסים פרוסים, מסוננים וקצוצים
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
דַק-דַק-
4
מוסיפים את המרק, המניה, או רוטב עגבניות, ומבשלים קלות להפחית את הנוזל לרוטב, הופך את הפולפטה שוב.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות