קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

אמנות האכילה של פולפט di Carne

אמנות האכילה של פולפט di Carne
מתכונים דומים: נקי לאכול צ'ילי קון קרנה (סיר מיידי), Polpette Fritte, ו Polpette di Baccalà.

הוראות

1
מבשלים את השום בקצת שמן זית או חמאה על אש בינונית-נמוכה עד שהוא שקוף אבל לא צבעוני. הפחיתו את הבשר למשחה מחוספסת במכתש או במעבד מזון, והניחו אותו בקערה גדולה. לרכך את הלחם בקצת חלב או מים במשך כמה דקות, ולאחר מכן לסחוט את רוב הנוזל ולהוסיף את הלחם לבשר, יחד עם שום, גבינה, פטרוזיליה, עשבי תיבול אחרים, ביצים, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
3 כוסות קמח רב תכליתי, או יותר לפי הצורך3 כוסות קמח רב תכליתי, או יותר לפי הצורך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
מרגמה ועלימרגמה ועלי
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מערבבים היטב.
3
טופס בשר מתובל לתוך פולפט, כלומר כדורים על הגודל של תפוז מנדרין קטן שטוח באופן דומה; לגלגל אותם פירורי לחם. (ניתן להחזיק את הפולפטה המצופה בלחם ולא מבושלת במקרר לכמה שעות עד הארוחה.) חום אותם חמאה או שמן על חום בינוני, מפנה, עד מבושל דרך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יכול אגסים פרוסים, מסוננים וקצוציםיכול אגסים פרוסים, מסוננים וקצוצים
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
3 כוסות קמח רב תכליתי, או יותר לפי הצורך3 כוסות קמח רב תכליתי, או יותר לפי הצורך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבתחמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
4
מוסיפים את המרק, המניה, או רוטב עגבניות, ומבשלים קלות להפחית את הנוזל לרוטב, הופך את הפולפטה שוב.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
5
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים