אמפנדה קולומביאנית (Empanadas Colombianas)
Empanadas קולומביאני (Empanadas קולומביאנית) עשוי להיות רק את אירופה מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 102 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים הקולומביאנים שלי יש 7143 אוהדים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש בשר חזיר טחון ובשר בקר, תפוחי אדמה, עגבניות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אמפנדס קולומביאנה (פשטידות בשר קולומביאני), Empanadas הודו ופירה תפוחי אדמה-Empanadas De Pavo, ו Empanadas De Flor De Calabaza (Squash Blossom Empanadas) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את מזראפה בקערה גדולה.
מוסיפים את סזון גויה ומלח ומערבבים לערבב היטב.
מוסיפים את המים והשמן ומערבבים כדי ליצור בצק. לטפוח את הבצק לתוך כדור ללוש במשך 2 דקות או עד חלקה. מכסים בפלסטיק ומניחים בצד במשך 20 דקות.בינתיים, כדי להפוך את המילוי, לבשל את תפוחי האדמה בסיר עם מים ואת לוח bouillon במשך 20-25 דקות או עד מכרז.
מסננים ומעכים בעדינות את תפוחי האדמה. תניח בצד.
מחממים 1 כף שמן זית במחבת גדולה וכבדה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים מעל חום בינוני נמוך ערבוב לעתים קרובות, במשך 5 דקות.
מוסיף את העגבניות, בצל ירוק, שום, פלפל, כוסברה, מלח ופלפל שחור. מבשלים כ -15 דקות.
מוסיפים את בשר חזיר טחון ובשר בקר. לבשל, לשבור את הבשר עם כף עץ, במשך 10 עד 15 דקות או עד התערובת יבשה למדי.
מעבירים את תערובת הבשר לקערת פירה ומערבבים היטב לשלב.לשבור חלקים קטנים של הבצק, על 1 ½ כפות כל אחד, וליצור כל חלק לכדור על ידי גלגול בין כפות הידיים.
מניחים את כדורי הבצק בין שתי חתיכות פלסטיק לגלגל כל אחד מאוד דק כדי ליצור מעגל.
הסר את הפלסטיק העליון ומניח 1 כף של המילוי במרכז כל אחד.לאחר מכן באמצעות הפלסטיק מתחת, לקפל את הבצק מעל כדי לצרף את המילוי, ויצרו חצי מעגל. בחוזקה לאטום את הקצוות על ידי crimping עם הקוצים של מזלג.ממלאים סיר גדול בשמן צמחי וחום מעל חום בינוני עד 360 ° F. בזהירות במקום 3 או 4 אמפנדס באותו זמן בשמן המחומם ומטגנים במשך כ 2 דקות עד זהב מכל הצדדים.באמצעות כפית מחוררת להעביר את אמפנדס לצלחת מרופדת מגבות נייר.
מגישים עם פלחי אג ' י וליים בצד.