אננס, פקאן וקוקוס-רום טמאלס
אננס, פקאן וקוקוס-רום Tamales הוא מאכל צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו. מתכון זה מכיל 18 מנות עם 193 קלוריות, 2 גרם חלבון ו-10 גרם שומן כל אחת. תמורת 51 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש סוכר חום, סוכר מגורען, מסה חרינה ואגוזי פקאן. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 20%, וזה די גרוע. נסו טמאלס קוקוס ואננס מתוק, אננס, קוקוס, תענוג רום בננה וסלט אננס רום קוקוס פלאף (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את קליפות התירס בקערה עם מים חמים, בעזרת צלחת כדי לשמור אותם שקועים, עד שהם גמישים, שעה.
מערבבים את המסה חרינה וכפית מלח בקערת המיקסר.
מוסיפים 10 כפות חמאה ו-3/4 כוס מים חמימים ומערבבים עם חיבור ההנעה עד לאיחוד.
מוסיפים את הסוכר המגורען, 1/4 כוס סוכר חום, תמציות השקדים והוניל והקינמון הטחון; מערבבים עד לאיחוד, כדקה נוספת. מכסים ומקררים.
מכינים את המילוי: מבשלים 1/2 כוס מים ומקל הקינמון בסיר עד לצמצום קל, כ-10 דקות. ממיסים את 4 כפות החמאה הנותרות במחבת על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את 2 כפות הסוכר החום הנותרות ומבשלים, תוך ערבוב להמסה, כדקה אחת.
מוסיפים את האננס, הדבש ומי הקינמון, כולל מקל הקינמון; מבשלים, תוך ערבוב, עד שהתערובת כמעט יבשה, כ-5 דקות.
מוסיפים את הרום, ואז מחזירים לאש בינונית. הטו את המחבת כך שהרום יתלקח (או החזיקו גפרור דולק ליד הרוטב כדי להציתו). מבשלים עד שהאננס מתקרמל מעט, כ-3 דקות. מערבבים פנימה את הפקאנים; להניח בצד להתקרר.
מסננים את הקליפות ומייבשים. קורעים כל קליפה לאורכה לחלק ברוחב 3 1/2 אינץ'. קורעים חלק מהקליפות העודפות ל-18 רצועות דקות לקשירה; לשמור את שאריות הקליפה.
הניחו את הקליפות ברוחב 1/2 אינץ' על משטח נקי. החל 1/2 אינץ' מהקצה הרחב, מורחים כף אחת מהבצק על קליפה, ומשאירים גבול של 1/2 אינץ' בצדדים. כף 1 כף ממלית האננס במרכז הבצק.
מגלגלים לאורך לגליל הדוק. קפל את הקצה הצר; לקשור עם רצועה של קליפת תירס לאבטח. חוזרים על הפעולה עם שאר הקליפות, הבצק והמלית.
הנח סלסילת קיטור בסיר גדול מלא ב-1 עד 2 סנטימטרים של מים. מניחים קערה קטנה הפוכה בסלסילה, ואז מסדרים את הטמאלס בעמידה בסיר הקיטור, כשהם מקופלים כלפי מטה, נשענים על הקערה. מכסים בשאריות קליפה, ואז הניחו מעל מגבת מטבח לחה. מביאים את המים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה, מכסים ומאדים עד שהטמלס מתרחק מהקליפות, כ-40 דקות.
מוציאים מהאדים ומצננים מעט לפני שפורקים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את NV Ruinart, Wine. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-89 דולר לבקבוק.
![NV Ruinart, יין]()
NV Ruinart, יין