אסיה בסגנון חזיר צ'ופ אופים
אם יש לך רוטב טריאקי, פלפל טחון, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . וזה די גרוע. נסו Tonkatsu-צלעות חזיר בסגנון אסייתי, צלעות חזיר אסיאתיות (רוטב סויה זנגביל), ו All-In-One בשר חזיר צ'ופ אופים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את המרינדה: בקערה בינונית, לא תגובתי, לערבב את רוטב טריאקי, מיץ תפוזים, שרי, שורש ג ' ינג ' ר, שום, פלפל allspice.
מוסיפים צלעות חזיר לקערה, מכסים ומשרים במקרר במשך 6 שעות, הופכים לפי הצורך.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
הסר צלעות ומרינדה מהמקרר.
הסר כיסוי ואופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 40 דקות, או עד הטמפרטורה הפנימית של בשר הגיע 145 מעלות F (63 מעלות C).
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, ריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה פולי ג ' ונסון קרנרוס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.