קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

אספרגוס ג'מבו עם רוטב מימוזה

אספרגוס ג'מבו עם רוטב מימוזה
אספרגוס ג'מבו עם רוטב מימוזה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 246 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. לך לחנות ותביא פלפל, שמן זית כתית מעולה, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. נסו קונכיות ג'מבו עם אספרגוס, פרושוטו, גבינת ריקוטה ורוטב גבינה שלוש, מימוזה אספרגוס, ו מימוזה אספרגוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו קערת קרח ומים קרים.שים אספרגוס במחבת כבדה 12 אינץ', ואז לכסות עם מים קרים. מביאים מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפיות מלח, ואז להפחית את החום ואת אספרגוס מבשלים, חשוף, עד רק מכרז, 6 עד 8 דקות. הדרך הטובה ביותר לדעת מתי הם עושים היא לתקוע חנית עם סכין קילוף; זה צריך להחליק בקלות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מעבירים עם מלקחיים למי קרח, ואז למגבת מטבח נקייה. להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
לטאטא יחד חומץ, שאלוט, חרדל, פלפל, ו ¼ כפית מלח בקערה קטנה, ולאחר מכן להוסיף שמן בזרם איטי, לטאטא עד emulsified.לזרוק אספרגוס עם 1 כף ויניגרט בקערה רדודה גדולה ומאפשר להם להשרות מכוסה במקרר לפחות 4 שעות ועד 24 שעות.כאשר אתה מוכן לשרת קשה להרתיח את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
תן להם להתקרר ולקלף אותם.
5
חותכים כל ביצה חצי לאורכו ולהפריד את החלמונים מן הלבנים ואז להכריח את החלמונים דרך מסננת רשת בינונית לתוך קערה קטנה אחרת. שמור את הלבנים לשימוש נוסף. מחלקים אספרגוס בין 4 צלחות, או על מגש מנה גדול 1. כפית ויניגרט נוסף על אספרגוס העליון עם חלמונים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה