אפל קינמון קרינגל
אפל קינמון קרינגל הוא מנת תוספת צמחונית. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם תפוחים, קורנפלור, וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו קינמון-וופלים לחם תירס עם תפוח-סירופ קינמון, מאפינס קינמון תפוחים עם ציפוי קינמון, ו פנקייק קינמון תפוח מלא עם סירופ קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה לערבב יחד שמנת חמוצה וניל. תניח בצד.
באמצעות בלנדר מאפה או כמה פולסים עם מעבד מזון לחתוך יחד קמח וחמאה כך החמאה מצטמצמת לחתיכות בגודל אפונה קטן. מערבבים בתערובת שמנת חמוצה. להתמזג היטב כדי ליצור בצק. צור צורה לדיסק. לשטח את הדיסק מעט, לכסות ולצנן לפחות 2 שעות או לילה.
בעוד המאפה הוא מצמרר, להכין את מילוי kringle. בסיר קטן, חום את החמאה עבור הדובדבן בסיר על חום בינוני, מתערבל המחבת מדי פעם. לאחר החמאה יש השחמה, להוסיף את התפוחים, סוכר, קינמון ווניל. מבשלים עד שהתפוחים מתרככים ואז מקציפים במהירות בעמילן תירס. לבשל עד התערובת התעבה, על 5 דקות יותר.
הסר מהחום ולהעביר מילוי לקערה. מכסים ומקררים עד מקורר לחלוטין, על 2 שעות.
הזז מתלה תנור לעמדה המרכזית. מחממים תנור ל 450 ° F. בקערה קטנה לטאטא יחד ביצה וסוכר לשטוף את הביצה. תניח בצד. על משטח עבודה משוריין, לגלגל את דיסק הבצק לתוך 12 על ידי מלבן 6 אינץ'.
התפשטות מילוי מרכז ברצועה דקה משאיר שני סנטימטרים ברורים בכל צד סנטימטר וחצי בשני הקצוות. מקפלים צדדים מעל מרכז ואז לקפל מסתיים, לחץ קלות כדי לאטום.
אופים על גיליון נייר מצופה קלף במשך 10 עד 15 דקות או עד חום זהוב. ממש לפני קרינגל מסיים אפייה whisk יחד ממתקים סוכר, חלב ווניל בקערה קטנה עבור הדובדבן.
טפטוף זיגוג על קרינגל חם. מגניב על מתלה תיל. לאחסן במיכל מכוסה. הכי טוב בתוך יום.