קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

אפרסקים כבושים

אפרסקים כבושים
כמה אנשים ממש אהבו את המנה הזו. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו אפרסקים כבושים, אפרסקים כבושים, ו אפרסקים מבושלים כבושים (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים אבקת ויטמין C ב 6 כוסות מים בקערה גדולה (כדי acidulate מים).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
חותכים x רדוד בתחתית כל אפרסק עם סכין חיתוך חדה blanch ב 4 קבוצות בסיר 5-6 ליטר של מים רותחים 10-15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מעבירים עם כפית מחוררת לקערה גדולה של קרח ומים קרים ולתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד. מקלפים אפרסקים, ואז חצי לאורך ובור.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
הוסף אפרסקים למים חומציים ולתת לעמוד 10 דקות, ואז לנקז היטב במסננת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
לזרוק אפרסקים עם סוכר בסיר כבד רחב 6 ליטר ו צמרמורת, מכוסה, לפחות 8 ועד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1
לשטוף צנצנות, מכסים, וגומיות בורג במי סבון חמים, ולאחר מכן לשטוף היטב. רצועות בורג יבש. שים צנצנות על מתלה ב canner ולהוסיף מספיק מים כדי לכסות צנצנות על ידי 2 אינץ'. מביאים לרתיחה, מכוסה, ואז מרתיחים 10 דקות. מכסים מכסים במים בסיר קטן וחום עד רושמים מדחום 82° (לא נותנים לרתיחה). שמור צנצנות ומכסים שקועים במים חמים, מכוסה, עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
1
מוסיפים חומץ, תבלין, מלח, ונותר 1/2 כוס מים לאפרסקים (סוכר יהיה מומס יהיה נמשך החוצה מיצי אפרסק) ולהביא לרתיחה מעל חום מתון, ברפרוף את הקצף. להפחית חום ומבשלים עד אפרסקים בקושי מכרז, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
הסר צנצנות ומכסים ממים, הזמנת מים בקנר, והעברה למגבת מטבח נקייה, ולאחר מכן לחלק אפרסקים בין צנצנות באמצעות כף מחורצת. להחזיר אפרסק בישול נוזלי לרתיחה, ואז לשפוך לתוך צנצנות, משאיר 1/4 אינץ ' של שטח בראש. הפעל סכין דק בין אפרסקים וצדדים של צנצנות כדי לחסל בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1
נגב את החישוקים של צנצנות מלאות במגבת מטבח לחה, ולאחר מכן בורג בחוזקה על מכסים עם רצועות בורג. שים צנצנות אטומות על מתלה ב canner, ואם יש צורך, להוסיף מספיק מים חמים כדי לכסות צנצנות על ידי 2 אינץ'. מביאים לרתיחה, מכוסה. מרתיחים צנצנות 20 דקות, ולאחר מכן להעביר עם מלקחיים על משטח מצופה מגבת כדי להתקרר. צנצנות יהיה לאטום כפי שהם מגניבים (אם אתה שומע פינג, כי אותות כי ואקום נוצר בחלק העליון של הצנצנת הפך את המכסה קעור).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2
לאחר צנצנות התקררו 12 עד 24 שעות, לחץ על מרכז כל מכסה כדי לבדוק שזה קעור, ולאחר מכן להסיר את רצועת בורג ולנסות להרים את המכסה עם קצות האצבעות. אם אתה לא יכול, המכסה יש חותם טוב. חנות במקום קריר ויבש עד 6 חודשים. מיד לשים את כל צנצנות שלא אטמו במקרר ולהשתמש בהם קודם.