קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

אפרסקים צלויים מעושן

אפרסקים צלויים מעושן
אפרסקים צלויים מעושן עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני התוספת שלך. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני ואינו מכיל גלוטן,, ללא מוצרי חלב, פליאוליטי ולקטו אובו מכיל 146 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -8 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. 19 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ג'לפנוס, פלפל חריף, אפרסקים מאבני פריסטון ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 73% . נסו ברוקולי צלוי מעושן צ'ילי , שקדים קלויים מעושן חריפים ומתובלים ונבטי בריסל ובטטה קלויים מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
חותכים את הבצל והפלפל האדום לקוביות גסים ומכניסים לקערה; לטחון את הג'לפנוס ולהוסיף אותם לבצל ולפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מטפטפים על הירקות כ-1 כף משמן זית כתית מעולה וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
5
מוסיפים קורט טוב של מלח וקצת פלפל, מערבבים ומניחים על צד אחד של תבנית אפייה עם שוליים.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
מטפטפים את האפרסקים בכף שמן נוספת, הקפידו לצפות היטב את הצדדים החתוכים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
דַק-דַק-
7
שים אותם, עם הצד החתוך כלפי מטה, בצד השני של תבנית האפייה. צולים את הפירות והירקות עד לקרמל, כ-25 דקות. בעזרת מלקחיים, מושכים את העור מחצאי האפרסקים וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
8
מסדרים 2 חצאי אפרסקים על כל כלי הגשה, הצד החתוך כלפי מעלה, על מצע הירקות הצלויים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
9
הערה: אם לא זמינים אפרסקים מאבן חופשית, יש לפצל את האפרסקים ולהשאיר את החרצנים שלמים; ניתן להסיר אותם בקלות לאחר הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים