קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

אצבעות עוף בפירורי לחם

אצבעות עוף בפירורי לחם
הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: אצבעות עוף בפירורי לחם, אצבעות קישואים בפירורי לחם, ו עוף Spinoccoli-חזה עוף ממולא בפירורי לחם עם תרד, ברוקולי וגבינה.

הוראות

1
מניחים רצועות עוף לתוך שקית פלסטיק גדולה, resealable. בקערה קטנה, מערבבים את הביצה, חלב חמאה ואבקת שום.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים תערובת לתוך שקית עם עוף. חותם, ומקרר 2 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
בשקית פלסטיק גדולה אחרת, resealable, לערבב יחד את הקמח, פירורי לחם, מלח ואבקת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
4
הסר עוף מהמקרר, ואת הניקוז, השלכת תערובת חלב חמאה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
מניחים עוף בשקית תערובת קמח. לאטום, וללחוץ למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
6
שמן חום במחבת גדולה וכבדה ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
7
בזהירות במקום עוף מצופה בשמן חם. מטגנים עד חום זהוב ומיצים לרוץ ברור.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-דַק-
8
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®