אצבעות עוף בפירורי לחם
הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: אצבעות עוף בפירורי לחם, אצבעות קישואים בפירורי לחם, ו עוף Spinoccoli-חזה עוף ממולא בפירורי לחם עם תרד, ברוקולי וגבינה.
הוראות
מניחים רצועות עוף לתוך שקית פלסטיק גדולה, resealable. בקערה קטנה, מערבבים את הביצה, חלב חמאה ואבקת שום.
יוצקים תערובת לתוך שקית עם עוף. חותם, ומקרר 2 עד 4 שעות.
בשקית פלסטיק גדולה אחרת, resealable, לערבב יחד את הקמח, פירורי לחם, מלח ואבקת אפייה.
הסר עוף מהמקרר, ואת הניקוז, השלכת תערובת חלב חמאה.
מניחים עוף בשקית תערובת קמח. לאטום, וללחוץ למעיל.
שמן חום במחבת גדולה וכבדה ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בזהירות במקום עוף מצופה בשמן חם. מטגנים עד חום זהוב ומיצים לרוץ ברור.