ארוגולה וסלט אפרסק עם ויניגרט צ'ייב שמנת
לך לחנות ותביא קצפת, מיץ לימון, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: סלט אפרסק בגריל & ארוגולה עם ויניגרט צ'ייב, נקי לאכול חזיר, אפרסק & סלט ארוגולה עם ויניגרט אפרסק, ו סטייקים מרווה-צ'ייב עם סלט ארוגולה.
הוראות
לשטוף אפרסקים, לשפשף כדי להסיר פלומה.
חותכים לשניים; להסיר בורות. אפרסקים פרוסים דק.
מניחים פרוסות אפרסק בקערה גדולה.
להוסיף 1/2 מיץ לימון כף; לזרוק.
להקציף 1 1/2 כפות מיץ לימון ושמן זית בקערה קטנה.
להקציף בקרם, ולאחר מכן עירית. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים ארוגולה לקערה עם אפרסקים.
תוסיף רוטב ותזרוק. מתבלים עם יותר מלח ופלפל, אם תרצה, ומגישים.