ארוגולה - מרק עשבי תיבול עם שרימפס
מרק ארוגולה-הרב עם שרימפס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 171 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 4 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו שאלוט, יוגורט דל שומן, שרימפס קטן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב יוגורט דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט ליים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק פטריות בר עם ארוגולן ואגוזי מלך ופרמזן-לחמניות משובצות בחמאת עשב, שיפודי שרימפס בגריל עם פטה לימון-עשב, ו ביצה, ארוגולה ועשב טרטן.
הוראות
בבלנדר, מערבולת 1 כוס חלב חמאה, יוגורט, ארוגולה, 1/2 כוס עירית, פטרוזיליה, ו שאלוט עד כמעט חלקה.
יוצקים לתוך קערה; מערבבים בחמאה הנותרים ומיץ לימון. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. כיסוי וצינה עד קר, לפחות 1 שעה, או עד 1 יום.
שמור על שרימפס 1/4 כוס; שארית תל שווה בארבע קערות רחבות, רדודות.
יוצקים מרק סביב שרימפס; מנות העליון באותה מידה עם שרימפס שמורות ועוד פלפל ועירית.