המתכון ארוחת ערב בריסקט עם פולנטה פטריות מרווה יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 4 שעות ו-45 דקות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 1427 קלוריות, 130 גרם חלבון ו 75 גרם שומן. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, מניית בקר, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פולנטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פולנטה לימון כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. נסו מרווה פולנטה, מרווה פולנטה, ו דלעת מרווה פולנטה (מתכונים דומים).
מוסיפים עוד סיבוב או 2 מחבת עם שמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים בצל, שום, מפרץ ועונה עם מלח ופלפל, מבשלים למכרז 8 עד 10 דקות, מוסיפים כמה שיני ציפורן ומערבבים את רסק העגבניות 1 דקה. הבא מערבבים את היין ואת deglaze המחבת, ולאחר מכן להוסיף את המניה ועגבניות חתוכות לקוביות משומר ומערבבים לשלב. תיישב את הבשר בחזרה לסיר ותכסה אותו.
אופים 1 1/2 שעות, ואז לחשוף ולאפות 1 שעה כדי להפחית את הנוזלים, ולאחר מכן למקם את הכיסוי על ומבשלים עד רך מאוד, 1 1/2 שעות יותר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
הסר את חזה הבשר ללוח גילוף ולכסות בנייר כסף כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
10
להפחית את הרוטב כמה דקות, רותח בעדינות, חשוף כדי לעבות קצת.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
11
חום 3 כפות שמן זית כתית נוספת על חום בינוני גבוה ולהוסיף שום ופטריות, בישול עד מאוד רך, העונה עם מלח ופלפל ומערבבים מרווה. מביאים את תערובת החלב לרתיחה בסיר ומוסיפים את הפולנטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
12
לטאטא את פולנטה 2 עד 3 דקות עד שהוא מתרחק מהצד של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזיר
13
מוסיפים את החמאה, אם משתמשים ומקפלים פטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
14
חותכים את חזה הבקר ומגישים עם רוטב על פולנטה עם פטריות. חצי מגניב של חזה הבקר ולאחסן בהמשך השבוע. לפזר כמה ירקות מרירים על החלק העליון לקישוט אופציונלי.